Filter
Bachelorgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Sikkerhedsteknologi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelor er en bachelor-program, der kan føre til en karriere. Graden er tilgængelig i en række forskellige discipliner, såsom kunst, sociale og naturvidenskab, business, jura og humaniora. Programmer er tilgængelige på gymnasier og universiteter over hele verden.

Studerende kan være at spørge, hvad er en bachelor i Safety Engineering? Dette program er en specialitet inden for teknik, der lærer den praksis og principper for sikkerhed teknik til lederskab karriere. Hvert program vil variere, men de studerende vil ofte lære at styre risiko, da de gennemfører og design omkostningseffektive operationelle løsninger til forbedring af lønsomheden og produktivitet. Eksempler på emner kan omfatte farligt affald, brandsikring ingeniørteknik, miljø overholdelse af lovgivningen, sikkerhed byggeledelse, og design af vand- og luftforurening kontrolsystemer.

Studerende, der forfølger denne specialitet grad kan drage fordel i, at der ofte er flere engineering job til rådighed, end for dem uden en specialitet. Deres arbejde er også gavnligt, fordi det hjælper med at forhindre kostbare uheld med både udstyr og mennesker.

De finansielle forpligtelser, der er nødvendige for denne grad kan variere ganske lidt. Der er institutioner over hele verden, der tilbyder dette program, så undervisning og gebyrer afhænger af placeringen af ​​skolen, samt programmets varighed. Eleverne skal komme i kontakt med skolerne for at finde ud af, om omkostningerne matche deres budget.

Personer, der afslutter med en sikkerheds ingeniøruddannelse kan vælge fra en bred vifte af karrieremuligheder. Nogle af de brancher, der har brug for sikkerhedsingeniører omfatter konstruktion, fremstilling, og informationsteknologi.Nogle karriere titel eksempler omfatter industriel sikkerhed specialist, bygningsinspektør, forsikringsselskab konsulent, industriel ingeniør, minedrift ingeniør, forebyggende systemer og brandsikring designer, sikkerhed ingeniør og brandsikkerhed direktør.

Begynd søger sikkerhed ingeniørskoler nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Sikkerhedsteknologi

Moscow Automobile And Road Construction Institute

I modsætning til de smalle faglige retning studerende lærer som vej- og vej-faciliteter, teknologi, teknik metoder til at sikre deres miljømæssige, trafik, industri, anti ... [+]

I modsætning til de smalle faglige retning studerende lærer som vej- og vej-faciliteter, teknologi, teknik metoder til at sikre deres miljømæssige, trafik, industri, anti-terror sikkerhed, samt metoder til overvågning, revision, sikkerhed forvaltning. I studieordningen for uddannelse på dette område er fuldt implementeret noksologicheskaya uddannelse metode giver for gennemførelse af risikostyring af komplekse sikkerhed offentlige transport i krisesituationer (ES) af naturlige, teknologiske og sociale. Som forberedelse realiserede testet i udlandet (USA, Tyskland, Storbritannien, Israel) og i Rusland, samt af personale fra afdelingen i gennemførelsen af ​​F & U (den årlige mængde på mere end 10 millioner. rub.) originale metoder, teknologier, softwarepakker til computere. ... [-]

Rusland Moskva
Kontakt skolen
Russisk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk