Filter
Bachelorgrader
Europa Studietype: Alle Hastighed: Alle

Sikkerhedsteknologi Europa - Sikkerhedsteknologi-programmer Sikkerhedsteknologi Europa

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Disciplinen af ​​sikkerhedsteknik undersøger systemer for at vurdere sikkerheden ved betjening af maskinerne. Studerende kan forfølge job som sikkerhedskonsulenter, inspektører eller on-site ingeniører på fabrikker eller planter.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Sikkerhedsteknologi Europa - Tag din Sikkerhedsteknologi Europa. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Sikkerhedsteknologi, Europa

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Moscow Automobile And Road Construction Institute

I modsætning til de smalle faglige retning studerende lærer som vej- og vej-faciliteter, teknologi, teknik metoder til at sikre deres miljømæssige, trafik, industri, anti ... [+]

I modsætning til de smalle faglige retning studerende lærer som vej- og vej-faciliteter, teknologi, teknik metoder til at sikre deres miljømæssige, trafik, industri, anti-terror sikkerhed, samt metoder til overvågning, revision, sikkerhed forvaltning. I studieordningen for uddannelse på dette område er fuldt implementeret noksologicheskaya uddannelse metode giver for gennemførelse af risikostyring af komplekse sikkerhed offentlige transport i krisesituationer (ES) af naturlige, teknologiske og sociale. Som forberedelse realiserede testet i udlandet (USA, Tyskland, Storbritannien, Israel) og i Rusland, samt af personale fra afdelingen i gennemførelsen af ​​F & U (den årlige mængde på mere end 10 millioner. rub.) originale metoder, teknologier, softwarepakker til computere. ... [-]

Rusland Moskva
Kontakt skolen
Russisk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk