Filter
Bachelorgrader
Slovenien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Bachelor i Slovenien - Bachelor-uddannelser i Slovenien Bachelor

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Bachelor i Slovenien - Tag din Bachelor i Slovenien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

DOBA Business School

Er du iværksætter og har en vision, som du gerne vil indse? Er du interesseret i moderne forretningsforvaltning og vigtigheden af ​​et innovativt miljø? Kan du multi-mana ... [+]

Bachelor Slovenien - Bachelor i Slovenien. Er du iværksætter og har en vision, som du gerne vil indse? Er du interesseret i moderne forretningsforvaltning og vigtigheden af ​​et innovativt miljø? Kan du multi-manage flere opgaver og har den naturlige evne til at lede? Hvis dit svar er ja, er Business Management-programmet det rigtige valg for dig.Programmets stærkeste felterInnovationLedelse og ledelseSamarbejde med virksomhederIværksætteråndKandidater og karriereSom kandidat vil du være i stand til selvstændigt at organisere processer og hjælpe med ledelsen. Denne kandidatprofil, med denne type viden og kompetencer, er altid meget efterspurgt. Da du bliver mere iværksætter og nyskabende, men vil også have en bred vifte af viden, vil du også kunne styre dit eget firma.TilmeldingskravInternational Baccalaureate (IB) Diploma eller European Baccalaureate DiplomaHigh school diplom fra en akkrediteret institutionCertifikat, der bekræfter kendskabet til engelsk (f.eks. TOEFL: min score på 79 (IBT), IELTS: min score på 6 for engelsk, Cambridge / Oxford: min B2 niveau)Associate, bachelor eller kandidatuddannelseObligatoriske vedhæftede filer... [-]
Slovenien Maribor
Oktober 2019
Engelsk,Serbisk
Fuldtid
3 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk