BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Spanien - Bachelor-uddannelser i Spanien Bachelor

Spanien trækker mange studerende fra hele verden. Studerende forfølger en bachelor Spanien grad oplever en behagelig livsstil, mildt klima, en høj levestandard, udestående akademikere, et multikulturelt studerende, og mange kulturelle og sightseeing oplevelser uden for klasseværelset. Spanien er også et fremtrædende land i Den Europæiske Union, og har gjort mange bidrag til flere faglige og akademiske fagområder, yderligere styrke Bachelor Spanien uddannelser.

Studerende, der ønsker en bachelor Spanien grad har mange muligheder for at studere, nogle af de mere populære emner være gæstfrihed, internationale forbindelser, forretningsliv, økonomi, journalistik, ingeniør, datalogi, kunsthistorie, og sociologi. En bachelor Spanien omfang, der normalt kræver et minimum af tre års fuldtidsstudium men der er også muligheder for deltids-og online-undersøgelser.

Tag det næste skridt i dag ved at rulle gennem Bachelor Spanien programmer nedenfor. Du kan finde din uddannelse venter på dig!

resultater fundet Filter

Bachelor i International Business Management med speciale i International Finance

Geneva Business School Madrid Campus
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Spanien Madrid

Denne bachelor i International Business Management med en specialisering i International Finance er designet til studerende, der er opsat på at starte en karriere i en lang række finansrelaterede karrierer, herunder investeringsbank, hedgefondstyring, aktiemarkeder, bank og porteføljestyring. Kandidater fra dette program bliver eksperter i vurdering og styring af økonomiske risici, hvilket gør dem i stand til fuldt ud at mestre det internationale finansielle system.

Bachelor i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Spanien Castellón de la Plana

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi.

Bachelor i International Business Management med speciale i International Finance

Geneva Business School Barcelona Campus
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Spanien Barcelona

Bachelor of International Business Management med en specialisering i International Finance er designet til at give dig mulighed for løbende at tilpasse dig konstante ændringer i verdenen inden for finans og økonomi. Du vil være udstyret med værktøjerne til at forstå og styre alle økonomiske aspekter i et privat eller offentligt selskab og få et detaljeret kendskab til spørgsmål, der vedrører indenlandske og internationale finansielle institutioner.

Associate grad i Liberal Studies

CIS Endicott International
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen Spanien Madrid-samfundet

Liberal Studies er et 65-kredit program bestående af kurser inden for business og humaniora. Programmet tilbyder studerende generelle krav samt valgfag, der falder sammen med elevernes interesser, som eleverne selv kan vælge sammen med dekanen. For at kunne gennemføre programmet skal eleverne også deltage i et to-studie praktikprogram. Efter en vellykket gennemførelse af to år i Madrid kan eleverne afslutte deres bachelorgrad enten ved Endicott College i Massachusetts eller på et andet amerikansk universitet eller universitet i verden.

Grad i arkitektur

University CEU - Cardenal Herrera
på universitet Fuldtid 6 år Kontakt skolen Spanien Moncada

Vi tilbyder dig en hel uddannelse på engelsk. Vi ved, at studere i udlandet kan inspirere nogen ærefrygt, så vi støtter dig med følgende

Bachelor i International Business Management med speciale i International Finance

Geneva Business School (GBS)
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Schweiz Geneve Spanien Barcelona Madrid + 3 mere

Denne Bachelor i Finans er designet til studerende, der er ivrige efter at starte en karriere inden for en bred vifte af finansrelaterede karriere, herunder investment banking, hedgefond management, aktiemarkeder, bank og porteføljestyring. Kandidater fra dette program vil blive eksperter i at vurdere og styre finansielle risici, som vil gøre det muligt for dem fuldt ud at beherske det internationale finansielle system.

International Hotel Management

Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Spanien Madrid

Den International Hospitality Management Programmet er rettet mod kandidater, der med succes har bestået high school studier

Bachelor i Management

Toulouse Business School
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Toulouse Spanien Barcelona + 2 mere

TBS Bacheloruddannelsen er et 3-årigt (B1, B2 og B3) ledelseskursus med et fagligt og tværkulturelt fokus. Kurset har til formål at give fremtidige kandidater de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at opfylde virksomhedernes krav til virksomheder i Frankrig og rundt om i verden. Programmet byder på 3 års værdifulde oplevelser og møder opbygget omkring en læseplan, der giver hver studerende midlerne til enten at fortsætte deres studier eller at gå direkte ind i en givende professionel karriere.

Bachelor (Hons) i Business og Management uddelt af Bath Spa University

Barcelona Business Institute
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

ESN Barcelona Business Institute er den første skole i Spanien for at tilbyde disse studier akkrediteret af Bath Spa University og Pearson. Denne grad er rettet mod personer, der ønsker at blive uddannet i en international og multikulturel sammenhæng som den, der tilbydes af Bath Spa University. Vi træner fagfolk, der ønsker at få adgang til arbejdsmarkedet med den maksimale kapacitet og garantier, som en britisk grad kan tilbyde.

Grad i lov

Royal University Center Maria Cristina
på universitet 4 år September 2020 Spanien Madrid

Officiel grad fra Complutense Universitetet i Madrid. Personlig instruktion rettet mod at forberede den juridiske professionel, som vores samfund kræver.

Officielle bachelor-grad i indretning

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Den Bachelor-grad i Interior Design (240 ECTS) forbereder fagfolk, der er i stand til at planlægge interne rum, fra et privat hus, en kommerciel plads, et stativ til en messe eller en udstilling plads, samt møbler eller specielle stykker takket være deres grundlæggende viden om produktdesign.

Bachelor i liberale studier

European College for Liberal Studies
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Januar 2020 Spanien Barcelona Belgien Bruxelles Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerpen + 8 mere

Undergraduate kurser er opdelt i kernekurser og specialiseringskurser (relevant for større eller mindre). Valgfag kan vælges blandt de planlagte kurser, der tilbydes på bachelor-niveau.

International Bachelor i 2D / 3D animation og videospil

L'Idem Barcelona
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Spanien Barcelona

Animation biograf er en ekstremt dynamisk sektor og animatorer med et fransk diplom er det mest efterspurgte over hele verden. Vi er en af ​​de 10 bedste animationsskoler i Frankrig, og vi er blandt de prestigefyldte grupper af de 50 bedste animationsskoler i verden. Udover film og videospil er 2D / 3D-animation også meget til stede i grafikbranchen og i internetkommunikation. Animation er en stadig bredere og konstant udviklende sektor, der kræver kunstneriske og tekniske færdigheder.

Dobbelt grad i Business Administration og Management BSc i Marketing

International University of Catalonia
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Spanien Barcelona

Formålet med Double Degree i ADE og Marketing, der tilbydes af UIC Barcelona sammen med Birkbeck University of London, er at uddanne fagfolk med en strategisk vision om markedsføring som drivkraft bag en virksomhed.

Bachelor i interaktionsdesign

Harbour Space
på universitet Fuldtid 3 år Åben tilmelding Spanien Barcelona

Bachelorprogrammet til Harbour Space Interaction Design giver et unikt miljø for studerende til at blive ekspertudøvere og til at engagere sig med studerende fra deres egne og andre discipliner. Programmet sigter mod at udforske nye roller, kontekster og tilgange til interaktionsdesign og træner studerende til forskning, analyse, prototype og designkoncepter i forretningsmæssige, sociale og kulturelle sammenhænge inden for eksisterende og nye teknologier.