Filter
Bachelorgrader
Hongkong Studietype: alle Hastighed: alle

Sprog i Hongkong - Sprog-uddannelser i Hongkong Sprog

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Sprog er et område af undersøgelsen, der udvikler en elevs læsning, skrivning, lytte og tale færdigheder på et andet sprog for at fremme en bedre forståelse og kommunikation med andre. Dette fremmer ikke kun en bedre global forståelse, men også forbereder de studerende til en lang række forskellige karrierer.

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Sprog i Hongkong - Tag din Bachelor i Hongkong. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder Asien

2 Resultater i Sprog, Hongkong

Andre muligheder inden for dette studieområde:
The Education University of Hong Kong

Programmet tager sigte på at dyrke studerende med faglig etik, kreativitet, livlige undervisningsmuligheder og et globalt perspektiv for at undervise emnet kinesisk histo ... [+]

. Programmål

Programmet tager sigte på at dyrke studerende med faglig etik, kreativitet, livlige undervisningsmuligheder og et globalt perspektiv for at undervise emnet kinesisk historie i folkeskolen.

Kandidater fra programmet forventes at:

være kompetent inden for pædagogisk og læseplanlægningsudvikling samt disciplin viden med forståelse for nutidens betydning for de kinesiske historiske spørgsmålbesidder kritisk tænkning og analytiske færdigheder til at løse problemer på en logisk og kreativ mådekommunikere og interagere effektivt med andre i sociale og faglige sammenhænge ogdemonstrere global opmærksomhed med høj moralstandard.ProgramstrukturDomæne ... [-]
Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
The Education University of Hong Kong

Der er to majors, nemlig Uddannelses Major og Disciplin Studies Major, i dette program. Disciplin Studies Major handler om sprogstudier. Uddannelse Major fokuserer på teo ... [+]

Programmål

Dette co-terminale dobbeltgradsprogram har til formål at forberede eleverne:

at blive effektive skolelærere eller andre fagfolk, der har en god ledelse af viden og færdigheder i sprogstudier ogmed positiv arbejdsindstilling og gode interpersonelle færdigheder.

Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil eleverne modtage to grader med en enkelt hæderklassifikation og en pergament og en kvalificeret lærerstatus (QTS) i folkeskolen.

ProgramstrukturDomæne

Bemærk: Kurserne afholdes i Tai Po Campus og Tseung Kwan O Studiecenter / Kowloon Tong Satellit Studiecenter / Sportscenter som bestemt af universitetet.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk