Filter
Bachelorgrader
Sri Lanka Studietype: Alle Hastighed: Alle

Bachelor i Sri Lanka - Bachelor-uddannelser i Sri Lanka Bachelor

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Selvom der er mange muligheder for videregående uddannelser i Sri Lanka, en god del af beboerne vælger ikke at deltage i disse institutioner. Selvom internationalt pres har hjulpet nogle i udvikling, er forslag til universitet ofte mødt med modstand fra lokalbefolkningen.

Bachelor i Sri Lanka - Tag din Bachelor i Sri Lanka. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hindustan University

Bioteknologi er et meget tværfagligt fag, der omfatter biovidenskab, processteknologi og teknologi. Omfanget og anvendelsen af ​​emnet er mangfoldigt, spænder fra synteti ... [+]

Bioteknologi er et meget tværfagligt fag, der omfatter biovidenskab, processteknologi og teknologi. Omfanget og anvendelsen af ​​emnet er mangfoldigt, spænder fra syntetisering af genetisk modificerede fødevarer, tørke resistente afgrøder i landbrugs videnskaber; Vævsteknik, lægemiddeldesign på medicinsk område og også inden for områder som bioinformatik og vandlevende systemer. Desuden involverer emnet også studier af offentlig planlægning, såsom anvendelse af genetisk modificerede fødevarer og etiske problemer involveret i det, manipulation af afgrøden / genet for at gøre dem sygdomsresistente og embryonale stamcelleteknologier til at nævne nogle få. Fagets alsidighed er at forstå, hvordan levende organismer arbejder på et mikroskopisk niveau og finde løsninger / løsninger for at gøre levende ting til at fungere på en måde, som vi forventer. I modsætning til andre ingeniørfag beskæftiger Bio-teknologi sig med at skræddersy levende systemer, hvis udfald kan blive vred eller malign.... [-]

Sri Lanka Colombo
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk