BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Sri Lanka - Bachelor-uddannelser i Sri Lanka Bachelor

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Selvom der er mange muligheder for videregående uddannelser i Sri Lanka, en god del af beboerne vælger ikke at deltage i disse institutioner. Selvom internationalt pres har hjulpet nogle i udvikling, er forslag til universitet ofte mødt med modstand fra lokalbefolkningen.

Bachelor i Sri Lanka - Tag din Bachelor i Sri Lanka. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Btech bioteknologi

Hindustan University
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Indien Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 mere

Bioteknologi er et meget tværfagligt fag, der omfatter biovidenskab, processteknologi og teknologi. Omfanget og anvendelsen af ​​emnet er mangfoldigt, spænder fra syntetisering af genetisk modificerede fødevarer, tørke resistente afgrøder i landbrugs videnskaber; Vævsteknik, lægemiddeldesign på medicinsk område og også inden for områder som bioinformatik og vandlevende systemer.