Filter
Bachelorgrader
Sverige Stockholm

Bachelor Stockholm - Bachelor-uddannelser i Stockholm Bachelor, Stockholm

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Bachelor Stockholm - Tag din Bachelor i Stockholm. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Sverige
Stockholm
Studietype
Hastighed
University of Dance and Circus, DOCH

Dansen erhverv er ved at udvikle og ændre. Hos doch vi ser dette som en udfordring og et incitament til at fremme den nødvendige fleksibilitet for en moderne dans program ... [+]

Dance ydeevne

Dansen erhverv er ved at udvikle og ændre. Hos doch vi ser dette som en udfordring og et incitament til at fremme den nødvendige fleksibilitet for en moderne dans program. Det fremmes i et miljø, hvor kunstneriske metoder spørgsmålstegn og rolle danser vurderes kritisk og omdefineres. Vi tilbyder en dans program, der giver den studerende til at realisere hans eller hendes vision for en karriere i dans.

&nbsp

En studerende på bacheloruddannelsen i danseforestilling gives tre års undervisning i moderne dans, kunstnerisk udfoldelse og præstation. Den studerende arbejder med at udvikle hendes eller hans fysiske og intellektuelle potentiale i forhold til forskellige praksis. I mødet med professionelle dansere, viden og metoder bliver undervist i at gøre det muligt at arbejde i forskellige kunstneriske retninger.Efter at have afsluttet dine studier, er den studerende godt rustet til at arbejde som selvstændig kunstner i en række sceniske kunst. Forskellige metoder, æstetik og udtryk er testet i samarbejde med kunstnere. Dette tilføjer indblik i forskellige holdninger til bevægelse, arbejdsmetoder, skabelse, iscenesættelse og produktion. Lærerne rekrutteres blandt professionelle kunstnere, nationalt og internationalt, som hjælper netværk både blandt professionelle og på arbejdspladsen. ... [-]

Sverige Stockholm
September 2020
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dance and Circus, DOCH

Bacheloruddannelsen i Cirkus på doch bruger de færdigheder og de kunstneriske traditioner som et fundament der kan bygges videre på højt niveau tekniske og kunstneriske k ... [+]

Cirkus

Bacheloruddannelsen i Cirkus på doch bruger de færdigheder og de kunstneriske traditioner som et fundament der kan bygges videre på højt niveau tekniske og kunstneriske kompetencer i nye praksis. Det tilbyder viden om og en forståelse af, de mange former for udtryk i cirkus. Den iværksætter også innovative processer i metoder til at arbejde og udtrykke sig i et tæt forhold til koreografi og scenekunst. Efter endt uddannelse, kan den studerende bruge hans / hendes kunst at bidrage til udviklingen af ​​det cirkus bevægelse ordforråd og til gengæld kan endda måske omdefinere kunstart i sig selv.

&nbsp

I BA-uddannelsen, sker dette på to niveauer samtidig, først og fremmest gennem den centrale gruppe af disciplin lærere, der interagerer med de studerende på daglig basis i hele programmets varighed, hvilket bringer et væld af erfaringer både teknisk og kunstnerisk gennem deres unikke pædagogiske tilgange. I forbindelse med dette, etablere vi stærke og varige samarbejder med en lang række enkeltpersoner og netværk af individer, både i national og international cirkus arena. Disse lærere, fremtrædende kunstnere og forskere, er meget til stede i den studerendes daglige praksis. Gennem denne rigt miljø, er de studerende løbende får værktøjer, der fremmer evnen til at forholde sig til sine egne aktiviteter inden for en kunstnerisk og samfundsmæssig sammenhæng. ... [-]

Sverige Stockholm
September 2020
på universitet
Læs mere på dansk