BACHELORSTUDIES

Bachelor Stockholm - Bachelor-uddannelser i Stockholm Bachelor, Stockholm

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Som den største by i Sverige, Stockholm har over 1,3 millioner mennesker i byområdet. Byen består af flere øer, og det er hovedstaden i Sverige. Stockholm har over 10 universiteter og højere læreanstalter.

Bachelor Stockholm - Tag din Bachelor i Stockholm. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i informations- og kommunikationsteknologi

KTH Royal Institute of Technology
Bachelor
Aug 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Dagens samfund er meget afhængig af informations- og kommunikationsteknologi (ikt). Dette program sigter mod at imødekomme samfundets krav til ikt-løsninger og forberede en ge ...

Læs mere

Cirkus

University of Dance and Circus, DOCH
Bachelor
Sep 2020
på universitet

Bacheloruddannelsen i Cirkus på doch bruger de færdigheder og de kunstneriske traditioner som et fundament der kan bygges videre på højt niveau tekniske og kunstneriske kompet ...

Læs mere

Bachelor of Science i Retail Management

Stockholm School of Economics
BSc
Aug 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

BSc-programmet i Retail Management (180 ECTS) er en specialiseret uddannelse med fokus på detailhandel. Fra dag 1 er Retail Management Programmet specialiseret i detailhandel, ...

Læs mere

Dance ydeevne

University of Dance and Circus, DOCH
Bachelor
Sep 2020
<
3 år
på universitet

Dansen erhverv er ved at udvikle og ændre. Hos doch vi ser dette som en udfordring og et incitament til at fremme den nødvendige fleksibilitet for en moderne dans program.

Læs mere