BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Sydkorea - Bachelor-uddannelser i Sydkorea Bachelor

Bachelor uddannelser udvikle vigtige praktiske færdigheder og teoretisk viden, der er nødvendige for at arbejde på et bestemt område, eller fortsat uddannelse. Typisk varer tre til fire år, er bachelorer tilbydes af hundredvis af akkrediterede offentlige og private universiteter og akademiske institutioner i Sydkorea. Tilbydes i større byer som Daejeon og Seoul, bacheloruddannelser i alle større akademisk disciplin er tilgængelige i Sydkorea.

Et centralt fokusområde fører op til bachelor studie i Sydkorea er kollegiet Scholastic Evne Test, som er opdelt i fem afsnit: Korean Language, matematik, engelsk, valgfag i sociale eller naturvidenskab og fremmedsprog. Høj score på college indgangen prøvninger der er påkrævet for at få adgang til Bachelor 's programmer i Sydkorea, og testen kræver intensiv undersøgelse, inspirerer nogle familier til at begynde studerende ' forberedelse så tidligt som børnehaven.Sydkorea giver også en unik mulighed for at fuldføre en bachelor 's Degree Undersøgelse inden for koreansk sprog, English Language, Business Administration, Offentlig Administration, Jura, Datalogi, hjemkundskab, uddannelse og sygepleje. Sådanne undersøgelser kan være værdifulde for personer, der ønsker at fortsætte deres uddannelse på Master 's eller ph.d.-niveau.

Hvis du er interesseret i at lære mere om bacheloruddannelserne i Sydkorea, simpelthen rulle ned. Du kan anmode om oplysninger fra skolerne direkte på bare et minut med den smarte web-form!

resultater fundet Filter

Bachelor i virksomhedsledelse (regnskab & finans)

SUNY Korea
på universitet Fuldtid Marts 2020 Sydkorea Incheon

Den College of Business, introduceret til SUNY Korea af Stony Brook University, er den seneste kollegium fra Stony Brook at slutte sig til SUNY Korea afdelinger. Hos Stony Brook, det er en af ​​13 gymnasier og skoler i universitetet, og det giver en større i Business Management, med specialisering valg i Regnskab og Finans, der fører til Bachelor of Science grad. Den College of Business på Stony Brook University forbereder de studerende til lederroller, fremmer vækst på iværksætterområdet, og ...

Bachelor i anvendt matematik og statistik

SUNY Korea
på universitet Fuldtid Marts 2020 Sydkorea Incheon

Institut for Anvendt matematik og statistik giver en samlet hjem for de matematiske fag. Det er nu den eneste omfattende matematiske videnskaber afdeling blandt amerikanske universiteter. Det har 20 fuldtidsansatte fakultet plus 15 adjungeret fakultet med primære aftaler i andre Stony Brook afdelinger eller i føderale og industrielle forskningslaboratorier. Uddannelse: Det har over 220 studerende studerer på MS og Ph.D. niveauer i spor i: beregningsmæssige anvendt matematik beregningsmæssige ...

Bachelor i teknologiske systemer management

SUNY Korea
på universitet Fuldtid Marts 2020 Sydkorea Incheon

Institut for Teknologi og Samfund, introduceret til SUNY Korea af Stony Brook University, er den ældste og største af SUNY Korea afdelinger. Hos Stony Brook, det er en af ​​syv afdelinger i College of Engineering og Applied Sciences, og det giver den største i teknologiske Systems Management fører til Bachelor of Science grad. Programmet integrerer et fundament i naturvidenskab, teknik, anvendte videnskaber eller miljøundersøgelser med applikationer i teknologiske systemer ...

Bachelor i Mechanical Engineering

SUNY Korea
på universitet Fuldtid 8 semestre Marts 2020 Sydkorea Incheon

Maskinindustrien er en af ​​de centrale discipliner for teknik og det omfatter en lang række underdiscipliner, der er kernen i både traditionelle og førende teknologier. Det er en berørt med aktiviteter såsom energi konvertering, elproduktion, design og produktion bred erhverv. De teoretiske og tekniske grundlag for viden omfatter de rene videnskaber, matematik, og tekniske videnskaber, især mekanik faste stoffer og væsker, termodynamik, og ...

Bachelor i Datalogi

SUNY Korea
på universitet Fuldtid Marts 2020 Sydkorea Incheon

Datalogi er studiet af edb-systemer, herunder arkitektur af computere, udvikling af computersoftware, informationsbehandling, edb-applikationer, algoritmisk problemløsning, og de matematiske fundament disciplin. Den Datalogi store giver faglig uddannelse i datalogi at forberede de studerende til kandidatoverbygningen eller for en karriere inden computing. Studerende lærer begreber og færdigheder til at designe, programmering, og anvende ...

Bachelor i maskinindustrien

University Of Ulsan
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Sydkorea Ulsan

UIMEP (Ulsan International Mechanical Engineering Program) er en unik mekanisk & automobilteknik kursus, hvor de studerende kan udvikle deres både akademisk og praktisk viden gennem feltet orienteret uddannelsessystem af University of Ulsan.

Bachelor i elektroteknik

University Of Ulsan
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Sydkorea Ulsan

UIEEP (Ulsan International Electrical Engineering Program) er en unik mekanisk & automobilteknik kursus, hvor de studerende kan udvikle deres både akademisk og praktisk viden gennem feltet orienteret uddannelsessystem af University of Ulsan.

Bacheloruddannelsen ' HSE og Kyung Hee University Double Degree Program i økonomi og politik i Asien'

Higher School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Moskva Sydkorea Seoul + 2 mere

Bacheloruddannelsen i økonomi og politik i Asien tilbyder eleverne en enestående mulighed for at forfølge to grader, en russisk og en koreansk, fra HSE og Kyung Hee University. Programmets hovedkurser er koncentreret i østasiatiske studier og fokuserer på økonomi, politik, udenrigspolitik, samfund og kultur i Kina, Japan eller Korea samt asiatiske sprog.

Bachelor i sociologi og social informatik

Higher School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Sankt Petersborg Sydkorea Seoul + 2 mere

Programmet sigter mod at uddanne specialister, der samler og behandler data ved hjælp af up-to-date teknologi og metodologi. Førsteårsstudenterne studerer Humaniora, Samfundsvidenskab og flere yderligere kurser, der hjælper dem med at udvikle kritisk tænkning, praktiske færdigheder og metodologi for sociologisk forskning.

Bachelor i statsvidenskab og verdenspolitik

Higher School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Sankt Petersborg Sydkorea Seoul + 2 mere

Dette program er designet til studerende interesseret i at forstå international og indenrigspolitik og vil forberede kandidater til karriere i regeringen og politikker, internationale virksomheder og ikke-statslige organisationer, eller for yderligere undersøgelse.

Bachelor i International Relations

Higher School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Moskva Sankt Petersborg Sydkorea Seoul + 3 mere

Led udelukkende på engelsk, forbereder den parallelle grad International Relations Bachelor program studerende til en karriere i den internationale offentlige og private sfærer. Succesfulde kandidater får to grader: en russisk Bachelor i International Relations fra HSE og en britisk Bachelor of Science (BSc) i International Relations fra University of London (UOL). Alle kurser bliver undervist i Moskva og de studerende kan ansøge om at deltage i uddannelser kortsigtede (f.eks, sommerskoler) i Storbritannien.

BFA i Computer Game Design

George Mason University Korea
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Sydkorea Incheon

120-credit Computer Game Design programmet gør det muligt for eleverne at fokusere på de kunstneriske komponenter i computerspil design samtidig med at de giver den tekniske færdigheder forudsætningen for feltet.

BA

George Mason University Korea
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Sydkorea Incheon

Verden bliver mere og mere forbundet, og evnen til at skabe og opretholde tværkulturelle forbindelser er vigtigere end nogensinde. Da virkningerne af vold og konflikt mærkes overalt i det globale samfund, ser vi flere og flere muligheder for samarbejde, problemløsning og fredsopbygning i lokalsamfund og på tværs af internationale barrierer.