BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Taiwan - Bachelor-uddannelser i Taiwan Bachelor

Taiwan 's videregående uddannelser blander det bedste fra de kinesiske og amerikanske uddannelsessystemer, der omfatter over 100 universiteter, gymnasier og tekniske institutter. Når du vælger et universitet for bacheloruddannelse i Taiwan, studerende ofte ser på de skoler, der har anerkendt akademiske styrker i deres fagområde. Høj score på de nationale universiteternes optagelsesprøver er nødvendige for optagelse i en bacheloruddannelse i et af Taiwans 's mest prestigefyldte institutioner. Honors programmer er en mulighed for særlige elever, der opfylder strenge indlæggelser udvælgelseskriterier.

Bacheloruddannelser i Taiwan at undervise de studerende at være talent af i morgen ved at fokusere på den nødvendige viden og færdigheder, de vil bruge i deres karriere. Distinguished for bacheloruddannelserne i elektroteknik, biovidenskab, lingvistik, datalogi og ledelse videnskab, er National Chiao Tung University ligger tæt på Hsinchu Science Park.Andre velanskrevne offentlige universiteter er også placeret i Taipei, Jhongli City, Tainan City, Minxiong og Taichung.

Hvis du er klar til at lære mere om, der gælder for bachelorer program på et højt respekteret universitet eller college i Taiwan, derefter rulle ned for at finde ud af mere! Du kan anmode om at få sendt til din adresse fra skolen på få minutter ved hjælp af vores web-formular.

resultater fundet Filter

Bachelor i Internationale Anliggender og Diplomati

Ming Chuan University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Taiwan Taoyuan

I overensstemmelse med udviklingen i campusinternationalisering og globalisering er International Affairs and Diplomacy (IAD) det første engelsk-undervisede bachelorprogram med fokus på internationale anliggender og diplomati. Programmet er baseret på princippet om balance mellem teori og praksis og har til formål at imødekomme kravene fra det globale marked og aktuelle tendenser.

Bachelor i rejser og turisme

Ming Chuan University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Taiwan Taoyuan

Målet med rejse- og turismeprojektet i International College er at opdrage personale med viden og færdigheder til faglig planlægning og ledelse, der kombinerer både teori og praksis i rejser og turisme relaterede tjenester, således at de kandidater ikke kun kan arbejde i international turistindustri, men for at forbedre kvaliteten af ​​denne industri.

Bachelor i Fashion og Innovation Management

Ming Chuan University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Taiwan Taipei

Fashion og Innovation Management (FIM) er det første tre-talige program (engelsk / fransk / kinesisk) på International College of Ming Chuan University (MCU). Baseret på talentbehovet i den internationale modeforvaltningsindustri og de tre uddannelsesmål (Excellence, Professionalism og Internationalization) af MCU, er vi dedikeret til at hjælpe både internationale og lokale studerende med at opnå global vision ved at give både teoretisk studie af erhvervslivet og også praktiske erfaringer fra modeindustrien.

Bachelor i Journalistik og Massekommunikation

Ming Chuan University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Taiwan Taipei

Journalistik og Massekommunikation (JMC) er et globaliseret program med hensyn til kursusindhold, kilder til lærere, praktikophold og fremtidig beskæftigelse. Som en del af International College rekrutterer JMC ikke kun studerende med enestående engelsk evne, men også flersprogede studerende fra hele verden. Vi tilbyder også flersprogede projekter for at give vores studerende mere praktiske muligheder. I fremtiden er et af vores mål at dyrke professionelle fremmedsprogsemner. For at fremme deres studier, kan JMC studerende også ansøge om New Media og Kommunikation Administration Program for at studere på Ming Chuan University Michigan Location.

Bachelor i International Business og Handel

Ming Chuan University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Taiwan Taipei

Missionen for International Business and Trade-programmet i International College er at fremme global vision i både lokale og internationale studerende. Derudover udvikler vi ekspertise inden for international forretning ved at give de studerende en god erhvervsuddannelse i faglige discipliner, der stræber efter en balance mellem teorier og praksis. Vores program er også afsat til at dyrke og forbedre elevernes perspektiver på forretningsetik og samfundsansvar.

Bachelorer i bank og finans

CTBC Financial Management College
på universitet Fuldtid September 2020 Taiwan Tainan

Med fokus på både teoretisk og praktisk viden fokuserer vores læseplaner på praktiske anvendelser og tværfaglig integration. Vores afdeling samarbejder med CTBC Holding, Chinatrust Financial Group og beslægtede virksomheder for at få økonomiske praktikere til at videregive deres faglige viden og færdigheder til vores studerende i et diversificeret læringsmiljø.

Bachelor i bæredygtighed videnskab og teknik

Tunghai University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Taiwan Nantun District

Uddannelse Mål: At udvikle evnen til at håndtere den kulturelle mangfoldighed i globale virksomheder og industri. At fortaler karakter udvikling inden for rammerne af liberale kunst, videnskab og teknik uddannelse.

Eksamen i international ledelseserfaring

Tunghai University
på universitet Fuldtid 4 - 5 år September 2020 Taiwan Nantun District

Institut for karakteristika: de internationale standarder for pensum fokus at give næring ledere af det internationale perspektiv, fokus på engelskkundskaber for erhvervslivet kommunikation og ytringsfrihed; ansætte amerikanske fuldtids assistent til at hjælpe rådgivning obligatoriske kurser, en elastisk begreb planlægning tid, hvert år på en regelmæssig basis inviterede udenlandske professorer tilbyde valgfag, rekruttere udenlandske studerende hvert år til Taiwan for fælles undervisning, og til forretningsrejser, ferie hjem og har en professionel praktik muligheder, og indførelsen af ​​industrien division hjælpe karriere ekstra ...

Chang Jung Christian University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Taiwan Tainan

nctu EECS bachelor hædersbevisninger program

National Chiao Tung University
på universitet Fuldtid September 2020 Taiwan Hsinchu

"NCTU EECS Undergraduate Honors Program " er en pioner inden for bachelor tværfaglig uddannelse i Taiwan.Dette program skaber en fleksibel og kreativ studiemiljø i EECS område, og det er et vigtigt skridt NCTU stræber efter at øge sin højere

Bachelor i maskinteknik

Yuan Ze University & College of Management
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Taiwan Taoyuan

International Program in Engineering for Bachelor er et tværfagligt program, der undervises på engelsk under College of Engineering.

Bachelor i elektroteknologi

Yuan Ze University & College of Management
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Taiwan Taoyuan

Det internationale program i elektrisk og kommunikationsteknologi for bachelor er et tværfagligt program, der undervises på engelsk under College of Electrical and Communication Engineering.

Bachelor i datalogi

Yuan Ze University & College of Management
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Taiwan Taoyuan

Det internationale program i informatik til bachelor er et tværfagligt program, der undervises på engelsk under College of Informatics.

Bachelor i kemiteknik

Yuan Ze University & College of Management
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Taiwan Taoyuan

International Program in Engineering for Bachelor er et tværfagligt program, der undervises på engelsk under College of Engineering.