close

Filtre

Se resultater

Teknisk tegning-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Studerende interesseret i at få en bedre forståelse af et bestemt emne kan beslutte at forfølge en bacheloruddannelse efter gymnasiet. Denne bachelor-pris tager i gennemsnit fire år at opnå. Hvad er en bachelor i teknisk tegning? Teknisk tegning er studieteksten, som kan bruges af arkitekter, ingeniører og mekanikere. Disse detaljerede tegninger giver instruktioner til konstruktion af prod… Læs mere

Studerende interesseret i at få en bedre forståelse af et bestemt emne kan beslutte at forfølge en bacheloruddannelse efter gymnasiet. Denne bachelor-pris tager i gennemsnit fire år at opnå.

Hvad er en bachelor i teknisk tegning? Teknisk tegning er studieteksten, som kan bruges af arkitekter, ingeniører og mekanikere. Disse detaljerede tegninger giver instruktioner til konstruktion af produkter, såsom mikrochips og bygninger. De krævede kurser vil afhænge af de tekniske tegns nøjagtige karakter, men kunne omfatte beskrivende geometri, arkitektonisk grafisk udtryk, arkitektonisk udformning og design, geometri til udarbejdelse, AutoCAD-læsning, strukturelle udformning og elektriske systemer.

Videnskabsfolk lærer manuelle og computerstøttede tegningsteknikker, som forbereder dem til arbejde på et teknologisk avanceret felt. De mekaniske evner sikrer, at fagfolk er i stand til præcist at repræsentere produkter gennem tegninger. Kommunikationsevnen forbedret under disse kurser kan hjælpe med en studerendes karriere og personlige liv.

Udgifterne til en bachelor i teknisk tegning kan afhænge af skolen, dens placering og varigheden af ​​programmet. Undervisning kan endog svinge på årsbasis. Derfor skal ansøgere undersøge den grad, de ønsker, og den skole, de håber at deltage i.

Nogen med en bachelorgrad i teknisk tegning kunne have mange karrieremuligheder. De lærte designkundskaber kunne godt oversætte karriere uden for teknisk tegning, men mange studerende fortsætter med at blive arkitektoniske drengere, fremstillingsdesignere, ingeniører tegning fagfolk og elektronik dragere. Forskere, der håber at blive professorer eller konsulenter, må muligvis fremme deres uddannelse gennem et kandidatuddannelsesprogram.

En bachelor i teknisk tegning kan tilbydes på gymnasier, tekniske skoler og universiteter over hele verden. Der kan endda være mulighed for online deltagelse. Hvis du vil lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanien

Grade Teknisk Arkitektur er den eneste undervises i Galicien der giver indehaveren ret til at udøve det lovregulerede erhverv som teknisk arkitekt. Til denne træningsperiode e ... +

Grade Teknisk Arkitektur er den eneste undervises i Galicien der giver indehaveren ret til at udøve det lovregulerede erhverv som teknisk arkitekt. Til denne træningsperiode er fire år. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Spansk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her