BACHELORSTUDIES

Teknisk tegning i Spanien - Teknisk tegning-uddannelser i Spanien Teknisk tegning

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Teknisk tegning i Spanien - Tag din Bachelor i Spanien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Teknisk tegning, Spanien Filter

Grad i teknisk arkitektur

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Spansk
på universitet

Grade Teknisk Arkitektur er den eneste undervises i Galicien der giver indehaveren ret til at udøve det lovregulerede erhverv som teknisk arkitekt. Til denne træningsperiode e ...

Læs mere