132 Bachelor Programmer i Thailand for 2024

Bachelor Programmer i Thailand for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien
    • Bangkok, Thailand

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Data Science-programmet tager sigte på at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at skære gennem strømmen af data, vi har at gøre med på verdensplan. Studerende lærer at skære igennem støjen og anvende automatiserede analyseværktøjer til at skabe nyttig viden ud af big data.

    • Thon Buri, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration i Global Hospitality Management fra AIHM kombinerer eksemplarisk schweizisk uddannelse med et globalt mindset og et internationalt udsyn for at forberede dig til en blomstrende karriere inden for gæstfrihed, international turisme og relaterede iværksætterprojekter.

    • Bangkok, Thailand

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Vores Bachelor of Business Administration i Management (BBA) giver de studerende med den nødvendige videnskabelige uddannelse i grundforskning og anvendt aspekter af business økonomi, organisation og ledelse. Fakultetet giver en konkurrencedygtig grad fuldt ud i engelsk, som vil give dig mulighed for at udvikle de faglige kompetencer, der er nødvendige i organisationer, der arbejder på de globale markeder.

    • Nakhon Nayok, Thailand

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Fra hoteller til restauranter, flyselskaber til krydstogter, vores Hotel og Turisme Programmet sigter mod at levere en 5-stjernede lærerig oplevelse. I sådan en spændende industri, skal kandidater af programmet overgivet i kunsten at gæstfrihed og underholdning.

    • Prawet, Thailand

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Programmet udvikler elevens kvalifikationer inden for områder som internationalt samarbejde, økonomisk forståelse og politisk bevidsthed.

    • Hat Yai, Thailand

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Hvis du virkelig er interesseret i international undersøgelse, og du er klar til at møde udfordringer på de globale markeder, International Business Management program Didyasarin International College (DRIC) er det rigtige valg for dig. Dette program giver dig oplysninger om, hvordan man med held kombinere viden, færdigheder og holdninger i en international og interkulturel indstilling med henblik på at udføre forretningsmæssige opgaver på en professionel måde.

    • Bangkok, Thailand
    • Chiang Mai, Thailand
    • + 2 more

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Med fremme af teknologi, er stigningen i globaliseringen og den evigt skiftende karakter af det globale erhvervsklima, konkurrenceevne i erhvervslivet afgørende for overlevelse og succes.

    • Thailand Post Office Road, Thailand

    Fuldtid

    På campus

    Et program for dem, der ønsker at blive kompetente kommunikatorer på engelsk, mens få en grundstødning i Business viden.

    • Nakon Phathom , Thailand

    Fuldtid

    På campus

    For turisme og gæstfrihed industri er en af ​​de hurtigst voksende og mest dynamiske i verden, især i Thailand, hvor turismen har enorm betydning for både den offentlige og private sektor.I overensstemmelse

    • Bangkok, Thailand
    • Pattaya City, Thailand

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Programmet omfatter en sammenhængende sæt "fag", som hver bærer en udpeget Credit værdi. Programmet emner er anbragt i en progressiv sekvens gennem fire år.

    • Bangkok, Thailand

    Fuldtid

    På campus

    BBA med store selskaber i (1) Marketing og (2) International Business Management blev etableret i 1993 for at give de studerende: dybtgående viden og færdigheder inden for business administration, med vægt på det valgte store, evnen til at tænke og analysere

    • Samut Prakan, Thailand

    Sygeplejerskefakultetet, Huachiew Chalermprakiet University blev grundlagt med sine rødder i Jordemoderskolen ved Hua Chew Po Tek Xiao Tung Foundation (Po Tek Tung), som blev etableret og udviklet i orden.

    • Khlong Nueng, Thailand

    På campus

    Der lægges vægt på at lære om produktionen af økonomiske dyr som svin, fjerkræ, malkekvæg, kødkvæg, geder, får osv. Ved at studere dyreracer og raceegenskaber. Typer og typer af husdyrhold Fundamentals of Animal Breeding dyrefysiologi mad og dyrefoder Huse og opdragsudstyr Teknologi til husdyrhold og forvaltning på forskellige stadier, affaldshåndtering. Forebyggelse og bekæmpelse af dyresygdomme Farm management, regnskab og statistik nødvendig for at opdrætte dyr.

    • Khok Khian, Thailand

    På campus

    Thai

    Har til formål at producere ingeniøruddannede med teoretisk og praktisk viden inden for computerteknik. at imødekomme arbejdsmarkedets behov om indførelse af grundlæggende viden Matematik og naturfag, samt at kunne anvende viden om forskellige ingeniørteknologier. især sammen herunder at bringe viden om Viden relateret til hardware, software, netværk, data og systemadministration. At skabe kreativitet, der kan anvende al viden til at løse virkelige problemer på baggrund af professionel etik

    • Tha Sut, Thailand

    På campus

    Thai

    Dette program, der integrerer styrkerne i materialevidenskab og materialeteknik, har til formål at inkubere materialeringeniører af høj kvalitet til industrisektoren. Kandidaterne forventes at besidde kritisk og analytisk tænkningsevne og færdigheder i at udføre materialevidenskabelig forskning.