BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Tjekkiet - Bachelor-uddannelser i Tjekkiet Bachelor

Tjekkiet er et forbløffende smukt land beliggende i centrum af Europa. Folk fra hele verden er draget til Tjekkiet for erhverv, turisme eller studere. Studerende, der vælger en bachelor i Tjekkiet kan opleve alt hvad dette dejlige land har at tilbyde, såsom dynamiske byer, historiske slotte, blomstrende kunstscene, og smukke landskaber. At være centralt placeret, har de studerende tjener en bachelor i Tjekkiet gavn for let at rejse og udforske andre dele af både østlige og vestlige Europa.

De videregående uddannelser er værdsat i Tjekkiet, og det er tydeligt i den fremragende bachelor i Tjekkiet programmer, der tilbydes. Akademiske programmer er af høj kvalitet og universiteter har moderne faciliteter med ekspert fakultet. Der er flere Bachelor i Tjekkiet programmer, der er populære blandt internationale studerende, som turisme, økonomi, arkitektur, og internationale anliggender.

Du kan lære mere om en bachelor i Tjekkiet ved at læse gennem programmerne nedenfor. Tag det næste skridt i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i social patologi og forebyggelse

University of Hradec Králové, Faculty of Education
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Tjekkiet Hradec Kralove

Social Patologi og Forebyggelse er en bachelorgrad undersøgelse felt inden for rammerne af uddannelsen Specialisering i Pædagogik, organiseret i fuldtids form for undersøgelse.

Bachelor i engelsk filologi

University of Ostrava
på universitet Fuldtid 3 - 5 år September 2020 Tjekkiet Ostrava

Programmet kombinerer teoretisk undervisning med praktisk anvendelse af viden og færdigheder. Formålet er at producere kandidater med et avanceret niveau af sprogkompetence - dygtige brugere af engelsk (C1 i den fælles europæiske referenceramme), der er i stand til at kommunikere på engelsk i forskellige kommunikative kontekster og i forskellige typer institutioner. Programmet findes kun i "completus" -versionen.

Bachelor i informationsstyring

University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Tjekkiet Hradec Kralove

Bacheloruddannelsen uddannelsen i Information Management har en tværfaglig profil - det kombinerer viden om edb og informationssystemer med forståelsen af ​​grundlæggende mikro- og makro-økonomiske problemer og med discipliner som operationer forskning eller markedsføring.

Amerikansk bachelor i it-ledelse

University of New York in Prague (UNYP)
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Tjekkiet Prag

Det primære mål med University of New York i Prag-programmet er at blande en solid forståelse af teknologi med forretningsstyringsevner. Programmet vil forberede de studerende til entry-level professionelle stillinger inden for it-management inden for den globale erhvervsliv og den offentlige sektor. Denne fire-årige grad tildeles af State University of New York, Empire State College.

Bachelor i International Development Studies

Mendel University in Brno
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Tjekkiet Brno-sever

Bacheloruddannelsen International Territorial Studies er orienteret om at opnå kompleks viden om problematik i udviklingslande og regioner, hovedsageligt af økonomisk, miljømæssig, social, kulturel og politisk karakter.

Bachelor i elektroteknik og informationsteknologi

University Of West Bohemia - Faculty of Electrical Engineering
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Tjekkiet Pilsen 3

Bacheloruddannelsen "Elektroteknik og informationsteknologi" er designet til at give studerende mulighed for at tilegne sig matematisk og fysisk viden, den nødvendige teoretiske og praktiske erfaring inden for elektroteknik, informationsteknologi og cybernetik. De vil finde beskæftigelse i stillingen som ledere, specialister og teknikere inden for elektroteknik og informationsteknologi og vil være i stand til - fortsætte i det opfølgende masterprogram, - være specialiserede i praksis på kort tid, - uafhængigt drive forretning i marken.

Bachelor i tekstilteknologi, materialer og nanomaterialer

Technical University of Liberec
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Tjekkiet Liberec

Formålet med dette program er at give eleverne teknisk og specialiseret viden samt med teoretiske fundamenter, der er nødvendige for udvikling og innovation af teknologiske procedurer og forberedelse og anvendelse af output fra højere orderinnovationer.

Bachelor i datalogi: Informatik og systemteknik

University of Pardubice
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2020 Tjekkiet Pardubice II

Dette studiet uddanner studerende til at designe og anvende ikt og computerbaserede metoder i beslutningsprocesser. Specialiserede kurser dækker: geo-informationsteknologier, kartografi til geografisk orienterede opgaver, beslutningstagning med flere kriterier i offentlig administration osv. Kandidater bliver kvalificerede eksperter inden for informatik og systemteknik.

Bachelor i engelsk filologi

Palacky University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Tjekkiet Olomouc

Den treårige Undersøgelsen omfatter litterære studier (Introduktion til litteraturteori, britiske litteratur fra det 19. og 20. århundrede, amerikansk litteratur fra begyndelsen indtil 1. halvdel af det 20. århundrede);

Bachelor i Anglophone Studies

Metropolitan University Prague
på universitet Fuldtid Deltid 6 semestre Kontakt skolen Tjekkiet Prag + 1 mere

Treårig bacheloruddannelse

Bachelor i civilingeniør

Brno University of Technology
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Tjekkiet Brno

Målet med at studere i den fireårige civilingeniør bacheloruddannelse inden for byggekonstruktioner er at få mestre over et omfattende fundament i væsentlig teoretisk forståelse og generel teknisk viden fra hele civilingeniørdisciplinen.

Bachelor i miljøteknologi

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
på universitet Fuldtid 3 find din doctor juris September 2020 Tjekkiet Prag

Bacheloruddannelsen i miljøteknik fokuserer på at give den studerende en kompleks forståelse af miljøbeskyttelse med vægt på forvaltning af naturressourcer.

Bachelor i fotografi

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Tjekkiet Prag

BA Photography programmet er åbent for studerende uden en akademisk baggrund i fotografering. Studerende, der studerer på engelsk, har også mulighed for at deltage i foredrag på engelsk i FAMU International Program. | Eleverne har også mulighed for at arbejde i studierne ledet af berømte lærere. Disse studier omfatter Studio of Documentary Photography, Studio of Staged Photography, Studio of Post-Conceptional Photography og Studio of Multi-Media.

Bachelor i Fitness Coach

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag

Studieprogrammet fokuserer på alle aspekter af sports træning. Undervisningsprocessen omfatter viden inden for kinanthropologi og sportsvidenskab. Alle akademikere, der er ansvarlige for undervisningen, beviser deres kreative indstilling. "Coach" -specialiseringen fokuserer på aspekterne af sports træning i et bestemt sportsgren. "Fitness Coach" -specialiseringen fokuserer på udvikling af forskellige aspekter af fitness, når man beskæftiger sig med bestemte typer af befolkning. Det er et akademisk studieprogram. Akkrediteringen af programmet på engelsk bringer internationalt anerkendte kvalifikationer / licenser. Programmet er i overensstemmelse med kravene baseret på National Framework of Qualifications, når de udføres.

Bachelor i engelsk Sprogorienteret ved uddannelse - Musikorienteret på uddannelse

Charles University Faculty of Education
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag

Ved at studere på engelsk med fokus på uddannelse, vil de studerende erhverve betydelig ekspertise inden for lingvistik (med særlig vægt på teorien om sproglige discipliner og deres praktiske anvendelse), litteratur skrevet på engelsk, hvorved ved at studere forskellige litterære discipliner eleverne lærer også at analysere og fortolke en bred vifte af litterære tekster. Musikorienteret under uddannelse sigter mod at uddanne studerende inden for musikteori og praksis.