BACHELORSTUDIES.DK

Fjernundervisning Bachelor Turkey Online - Bachelor -uddannelser i Turkey Online Bachelor , Turkey Online

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Fjernundervisning Bachelor Turkey Online - Tag din Bachelor i Turkey Online. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Kandidat, Turkey Online, Fjernundervisning Filter

Bachelor i Byggeri og Anlæg

Nisantasi University
på universitet Online Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tyrkiet Istanbul Turkey Online + 2 mere

Civil Engineering afdeling omfatter byggeri, hydrauliske, transport og geotekniske viden samt basics om anlægsarbejder. Princippet i afdelingen er at udvikle elevernes kreativitet, lære dem at lave forskning, design, plan, og anvende.

Bachelor i arkitektur

Nisantasi University
på universitet Online Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tyrkiet Istanbul Turkey Online + 2 mere

Studerende er optaget til denne fire år bacheloruddannelse med deres MF-4 point i YGS. Afdelingen for Arkitektur kræver en stærk indhold viden om matematik, geometri og reel interesse i billedkunst og filosofi.

Bachelor i nye medier

Nisantasi University
på universitet Online Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tyrkiet Istanbul Turkey Online + 2 mere

Afdelingen for New Media er et tværfagligt program, der giver teoretisk og praktisk uddannelse med en kritisk tilgang på området for digitale medier studier. Information bliver tilgængelig når som helst hvor som helst med udviklingen af ​​computer, internet og telekommunikation teknologi,