233 Bachelor Programmer i Tyrkiet for 2024

Bachelor Programmer i Tyrkiet for 2024Filter
    • Caserta, Italien
    • Istanbul, Tyrkiet

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Double Bachelor's Degree (tre-årig grad) i modedesign, designet i fællesskab af Second University of Naples (SUN) og Okan University Art, fashion and Fashion Design Department, er baseret på deling af et semester og giver studerende tilmeldt kl. to universiteter for at deltage i tredjeårs kurser på SUN og fjerde år på Okan University, Department of Fashion Design og for at opnå en dobbelt grad i "Design for Fashion" og "Fashion Design".

    • Ankara, Tyrkiet

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Curriculum for Institut for Turisme og Hotel Management understreger praktiske anvendelser i den internationale gæstfrihed og turisme industri.

    • Istanbul, Tyrkiet

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Vores afdeling giver individorienteret uddannelse med få udvalgte studerende med det formål at være færdiguddannet med fuldt udstyret, bevidst om vigtigheden af livslang læring og åben for forbedring gennem et uddannelsesprogram, der lægger vægt på praktisk læring, involverer bachelorstuderende i forskningsprojekter og fremme kreativitet.

    • Istanbul, Tyrkiet

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Efter at have accepteret sin første kohorte af studerende i efteråret 2013, er arkitektur en lille, men stadigt voksende afdeling. Mens vi stræber efter at matche de akademiske standarder for de bedste arkitektoniske skoler over hele kloden og inddrage spændende tænkning i arkitektonisk pædagogik og praksis, søger vi også at installere i vores studerende en stærk følelse af socialt engagement, miljøansvar og faglig etik .

    • Turkey Online, Tyrkiet

    Fuldtid

    Fjernundervisning, På campus

    Tyrkisk

    Civil Engineering afdeling omfatter byggeri, hydrauliske, transport og geotekniske viden samt basics om anlægsarbejder. Princippet i afdelingen er at udvikle elevernes kreativitet, lære dem at lave forskning, design, plan, og anvende.

    • Nicosia, Cypern
    • Istanbul, Tyrkiet

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Den største i statskundskab og internationale relationer introducerer eleverne til den komplekse og fascinerende verden af ​​politik og giver dem vigtige redskaber til at forstå og analysere den.

    • Paris, Frankrig
    • Istanbul, Tyrkiet

    Fuldtid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Bachelorerne i Fashion Marketing har en struktur, der forbedrer muligheden for at have en robust business curriculum for mode, der stimulerer kreativitet og talent, mens du udforsker digotomer mellem øst og vest med hensyn til strategier for markedsføring, kommunikation, distribution og branding.

    • Ankara, Tyrkiet

    Fuldtid

    På campus

    Selv om International Handel og internationale logistik forstås som to separate discipliner, de er væsentligt afhængige af hinanden

    • Izmir, Tyrkiet

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Institut for Radio, Fjernsyn og Biograf giver studerende et omfattende og integreret studieprogram, der inkorporerer teoretisk viden med praktiske færdigheder, der er relevante for deres fremtidige professionelle karriere. Afdelingen ser til sine erfarne akademiske medarbejdere for at uddanne studerende til at blive den næste generation af fagfolk i biografen og filmverdenen. Kandidater er kendt for deres kreativitet og talent og opfylder gennem den givne træning fuldt ud kravene i film- og medieindustrien.

    • Antalya, Tyrkiet

    På campus

    Engelsk

    • Istanbul, Tyrkiet

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Institut for Computerteknik på Altinbas University har til formål at uddanne de studerende til at opbygge et solidt ingeniørgrundlag gennem fælles ingeniørfagskurser og et solidt computeringeniørgrundlag gennem hardware-, software- og applikationskurser.

    • Istanbul, Tyrkiet

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Med Bachelor i International Hotel Management er du kvalificeret til at varetage operationelle lederstillinger i den internationale hotel- og turismebranche. I løbet af disse 3 års skolegang tilegner Vatel-studerende professionel, juridisk, økonomisk og grundlæggende sproglig viden for deres felt, lærer ledelsesteknikker og teamlederevner.

    • Diyarbakır, Tyrkiet

    Den faglige betydning af Animal Science er animalsk produktionsteknik, og det er en videnskab, der har til formål at opnå økonomiske, sunde, pålidelige animalske produkter af høj kvalitet og øge animalsk produktion ved at forbedre den genetiske struktur og miljøforholdene hos husdyr. I overensstemmelse med disse principper er uddannelses- og forskningsimplementeringsundersøgelser om emner som opdræt, avl, fodring, foderteknologi af dyr med økonomisk betydning blandt afdelingerne for dyrevidenskab.

    • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Tyrkiet

    Tyrkisk, Engelsk

    Ud over at levere et kvalitetsarbejde og uddannelsesmiljø til studerende med akademisk og administrativt personale, akademikere, der vil bidrage til videnskab på nationalt og internationalt niveau, og kandidater, der kan tænke kritisk, har et socialt ansvar og har avanceret ledelsesviden.

    • 22 C, Tyrkiet

    Engelsk, Tyrkisk

    Ingeniørfakultetet blev oprettet i 1982 i Edirne. Første afdeling oprettet i vores fakultet var maskinteknisk afdeling. Computer Engineering Department, Food Engineering Department og Electrical-Electronics Engineering Department blev tilsluttet fakultetet i de følgende år, da vores fakultet blev forbedret med hensyn til uddannelseskvalitet og faciliteter. Der er 91 akademisk personale og 25 administrativt personale, der arbejder på fakultetet i øjeblikket.