BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Tyskland - Bachelor-uddannelser i Tyskland Bachelor

Tyskland er en populær destination for studerende fra hele verden søger en bachelorgrad. Eleverne vælger en bachelor i Tyskland af flere grunde, bl.a. ekspertise inden for uddannelse, positionen som en højt teknologisk udviklet land, rige kultur og historie, og en række af landskaber lige fra smuk natur til dynamiske byer.

Der er en række Bachelor i Tyskland programmer, at de studerende kan vælge imellem. Nogle af de mere populære studieretninger for en Bachelor i Tyskland er internationale forbindelser, business, teknik, økonomi og gæstfrihed, for at nævne et par stykker. Der er også muligheder, som universiteter, der giver fleksibilitet i planlægningen, såsom fuld tid, deltid, og online undersøgelser. Program detaljerne varierer mellem universiteter og programmer, og det tager normalt mindst tre års fuldtidsstudium at færdiggøre en bachelor i Tyskland program.

Rul gennem indstillingerne nedenfor for en bachelor i Tyskland, og du kan finde det program, der vil hjælpe dig med at nå dine personlige og professionelle mål!

resultater fundet Filter

Bachelor of Engineering i Print Media Technologies

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre Oktober 2019 Tyskland Stuttgart

Denne Bachelor of Engineering giver teknisk uddannelse i Tyskland, mens eleverne vil blive bevæbnet med de faglige, kreative og tværkulturelle færdigheder, der er nødvendige for at trives i ind-og udland.

Bachelor i elektronisk teknik

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Tyskland Lippstadt

Et stort mål for bachelorprogrammet "Electronic Engineering" er at forberede dig til dit faglige arbejde som elektronikingeniør og de involverede aktuelle og fremtidige udfordringer. For at opnå dette mål fremmer programmet ikke kun en tæt sammenhæng mellem emnerne elektronik og datalogi, men giver også en holistisk forståelse af systemudvikling.

Bachelor i ingeniørvidenskab i industri 4.0

XU University
på universitet Fuldtid Deltid 6 - 8 semestre Oktober 2020 Tyskland Potsdam + 1 mere

Lurer du på, hvordan folk vil forblive i fokus? Hvilke metoder kan anvendes til at forberede medarbejdere og ledelse på de nye krav? Ikke kun giver vores Industri 4.0 bachelorprogram pionererne svarene på dine spørgsmål, men giver dig også mulighed for at etablere de tværfaglige færdigheder og ekspertise, som du har brug for for at sikre virksomheders langsigtede succes og sikre fremtidens arbejde.

Bachelor in Illustration

Design Akademie Berlin
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Tyskland Berlin

B.mus. populær musik

SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Tyskland Berlin

Med en B.Mus. Populær musik, du vil mestre musikens sammensætning og instrumental / vokal arrangement, samt deres realisering som musikalsk performer. Du vil vide, hvordan du implementerer dine kreative ideer, hele vejen fra første inspiration til ydeevne eller optagelse. Kurset lægger vægt på sangskrivning, instrument / vokal og ensemble.

Diplomingeniør industriel teknik

Diploma University of Applied Sciences
på universitet Online Fuldtid Deltid 6 - 7 semestre Kontakt skolen Tyskland Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamborg Hannover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim München Ostfildern Würzburg Regenstauf Nürnberg Wiesbaden Wuppertal Tyskland Online + 25 mere

Den bachelor i industriteknik kan afsluttes som en campus program i Bad Sooden-Allendorf, fjernundervisning med klasseværelset sessioner på udvalgte studiecentre eller som en virtuel fjernundervisning med online forelæsninger og eksaminer på alle studiecentre DIPLOM i Tyskland. Besøg os i "Virtual Courses begivenheder Teknologi" tilbydes regelmæssigt.

BA kommunikationsdesign

University of Applied Sciences Europe
på universitet Fuldtid 7 semestre Marts 2020 Tyskland Berlin Hamborg + 1 mere

Vi betragter vores studerende som kreative individer. Den praksisorienterede specialkendskab og tilliden til et konceptuelt design, du får, gør dig klar til de kreative brancher. Den afbalancerede blanding af teori og praksis giver dig en refleksionsevne, der tjener dig godt i dit professionelle liv. Du vil allerede designe dine helt egne covers, plakater, logoer, apps og meget mere under dine studier. Den interkulturelle og tværfaglige kompetence opnået på vores internationale universitet vil også hjælpe med at forberede dig til arbejdslivet.

Bachelor i International Management

Macromedia University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 6 - 7 semestre Kontakt skolen Tyskland Berlin München + 1 mere

International Management Bachelor degree specialisering er en af 4 streams specialisering som en del af Management Programmet og er rettet mod studerende, der gerne vil studere ledelse med et stærkt internationalt og medie fokus på Tysklands største private universitet for medier og kommunikation.

Bachelor i International Civilingeniør

Mainz University Of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 1 - 7 semestre Oktober 2019 Tyskland Mainz

Kravet fra civilingeniører ændrer sig. Projekter erhverves af virksomheder over hele kloden og håndteres af internationale hold. Bæredygtig planlægning og konstruktion er blevet et centralt mål med stadigt voksende international betydning.

Bachelor i humaniora, kunst og social tanke

Bard College Berlin
på universitet Fuldtid 8 semestre Oktober 2019 Tyskland Berlin

Bard College Berlin BA-grad i humaniora, kunst og social tanke giver studerende mulighed for at få en grundig uddannelse inden for humaniora, samtidig med at de får et kendskab til de centrale intellektuelle udviklinger, værker og debatter, der ligger ved oprindelsen af disciplinerne inden for samfunds- og naturvidenskab og praktiserende kunst.

Bachelor i maskinteknik

Carl Benz School of Engineering
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Tyskland Karlsruhe

Bachelor of Science (B.Sc.) -program i Maskinteknik (International) på Carl Benz School er afsluttet i løbet af 3 år (6 semestre). Programmet begynder med et såkaldt præ-semester, et forberedende kursus i matematik, fysik, kemi og engelsk.

Bachelor i tekstilteknologi eller læderbearbejdning og skoteknologi

Hochschule Kaiserslautern - University Of Applied Sciences
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Tyskland Kaiserslautern

Tekstilindustrien er en af ​​de mest innovative og moderne industrier. Det handler om tekniske tekstiler, der tilbyder en række anvendelser med nye eller substituerende funktionelle egenskaber.

Bachelor i digital film produktion

SAE Institute Berlin
på universitet Fuldtid Deltid 24 - 42 måneder Kontakt skolen Tyskland Berlin + 1 mere

Hvis du er passioneret om film og søger at starte en karriere i filmindustrien, så kig ikke længere. I dette program udvikler du de væsentlige færdigheder og viden, der anvendes i filmproduktion, der arbejder på tværs af en række uafhængige og samarbejdsprojekter.

Bachelor Digital Engineering og Applied Computer Science (B.Eng.)

AKAD University
Online Deltid 42 - 54 måneder Åben tilmelding Tyskland Tyskland Online

Kan du lide at bruge din næse til at identificere, sikre og analysere alle former for digitale beviser i digitale retsmedicin? Du sporer ikke bare den måde, som Industry 4.0 opererer på, men hjælper også med at bringe det til forkant med IT-ekspertise og praktisk knowhow?

Bachelor i Management

ESCP Europe Business School
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Det Forenede Kongerige London Tyskland Berlin Italien Torino Spanien Madrid Frankrig Paris + 8 mere

En unik mulighed for at opleve interkulturel forvaltning førstehånd ved at leve og studere i tre forskellige lande over tre år.