BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Det Forenede Kongerige - Bachelor-uddannelser i Det Forenede Kongerige Bachelor

Storbritannien er hjemsted for nogle af de mest prestigefyldte universiteter i verden, hvilket gør det til en meget eftertragtet destination for uddannelse. Bortset fra at have verdensklasse akademiske programmer, Storbritannien er en smeltedigel af kulturer og mennesker, hvilket gør det virkelig en international land. Studerende, der forfølger en bachelorgrad Storbritannien vil have ikke mangel på ting at gøre i deres fritid, som besøger dynamiske byer, charmerende byer, historiske slotte, smukke landskaber, fremragende museer, og masser af kulturelle aktiviteter.

Den Bachelorgrad britiske programmer er af fremragende kvalitet med moderne og innovative faciliteter og teknologier samt ekspert internationale fakulteter. Studerende, der vælger en bachelorgrad Storbritannien vil have mulighed for personlige, faglige og intellektuelle vækst gennem programmer, der er struktureret til at opgradere velafrundet og kompetente personer.Eleverne har en bred vifte af bachelorgrad britiske programmer at vælge imellem inden for sundhed, økonomi, videnskab, kunst, liberale kunst og samfundsvidenskab.

Du kan læse mere om Bachelor Storbritannien programmer ved at gennemse mulighederne nedenfor, eller du kan indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelterne ovenfor. Tage det næste skridt i dag!

resultater fundet Filter

LLB (Hons) lov med regering og politik

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Det Forenede Kongerige London Leeds + 1 mere

Vores LLB (Hons) Lov med Regeringen og Politik er en Kvalificerende Lov grad studeret over tre år med muligheder, der fokuserer på regeringen og politik. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere offentlige, centrale og lokale regering eller den kommercielle sektor, og som har interesse for regeringen og politik.

Pathway til bachelor i anvendt forretningsstyring

Ducere Business School
Online Deltid 2 - 3 år Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Swansea

Undersøg en associeret grad tilsvarende og derefter op til en bachelorgrad med UWTSD

BIng (Hons) Mekanik - (University of Greenwich)

Ulearn
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 8 år September 2020 Det Forenede Kongerige Royal Borough of Greenwich + 1 mere

Graden dækker områder som strukturmekanik, elektriske kredsløb, væsker og pulverdynamik og termodynamik. Ved afslutningen af kurset skal du være udstyret til en karriere som professionel maskiningeniør inden for områder som højværdifabrikation og bil- og rumfartsindustrien.

BIng i civilingeniør

City University of London
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Studerende BIng Civilingeniør ved City , University of London udstyrer de studerende med de færdigheder inden for design, konstruktion, ledelse og bæredygtighed, der kræves for en vellykket fremtid i byggebranchen.

BIng (Hons) i luftfart

Wrexham Glyndwr University
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Det Forenede Kongerige Wrexham

Nummer et i Storbritannien for kursustilfredshed (Guardian University League Tabel 2019), vil dette kursus sikre, at du har de centrale færdigheder og grundig viden, der er nødvendig for en vellykket karriere inden for fly og moderne teknik.

BIng Megatronik og Robotik

University of Hull
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Det Forenede Kongerige Hull

Robotter og AI forvandler den måde, vi lever og arbejder på. Få fordel af fremragende faciliteter på dette praktiske, praktiske kursus.

LLB (Hons) lov med psykologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Colchester UK Online + 1 mere

Vi er den første britiske videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder LLB (Hons) lov med psykologi i et 100% online og deltidsformat.

BIng i Aerospace Engineering

Swansea University
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Det Forenede Kongerige Swansea

Studerende af en flyteknologi grad giver dig ekspert træning i teori og drift af luftfartøjer, fra jet-drevet og propeller-drevne fly til svævefly og helikoptere.

BSc (Hons) international business

Kent Business School, University of Kent
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Canterbury + 1 mere

Dette program giver en grundig grundstødning i erhvervslivet, og specialiseret viden og færdigheder i international business.

Grad i Marketing

London School of Design and Marketing (PT)
Online Fuldtid 30 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

I en globaliseret verden med enorm konkurrenceevne skal virksomheder differentiere sig og erhverve specialiserede menneskelige ressourcer. Dette øger efterspørgslen efter højtuddannede fagfolk med avancerede marketingfærdigheder, stærke problemløsningskompetencer og original og kreativ tænkning.

Bachelor i regnskab og finansiering

University of Lincoln
på universitet Fuldtid 3 - 4 år August 2020 Det Forenede Kongerige Lincoln

Lincolns regnskabs- og økonomistudiet sigter mod at udstyre studerende med fagligt relevant og akademisk stringent uddannelse i et program, der også giver mulighed for undtagelser fra en række professionelle regnskabsorganer. Programmet giver mulighed for at udvikle praktiske og teoretiske færdigheder inden for både økonomiets natur og mekanik.

BD i guddommelighed og teologi

University of London
Online Fuldtid Deltid 3 - 8 år Februar 2020 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Studer programmet Divinity and Theology med akademisk retning fra University of London uanset hvor du er i verden.

BMus (Hons) i musikpræstation og optagelse

UWL University of West London
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Dette spændende kursus er udviklet som reaktion på den nuværende musikindustris behov. Det er rettet mod musikere, der ønsker at udvikle deres egen ydeevne, skrivefærdigheder og teknisk viden til støtte for optagelse af musik og få vigtig industriens knowhow til at starte en vellykket karriere.

BIng Civilingeniør

Leeds Beckett University
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Leeds + 1 mere

Start på vej til at blive en befragtet ingeniør og påvirke design, konstruktion og vedligeholdelse af verden omkring dig. Matematik vil understøtte alt, hvad du gør i ingeniørfag, så det vil spille en central rolle i din læring. Vi vil også bygge din forståelse af strukturer, hydraulik, geoteknologi, ledelse, sundhed, sikkerhed og velfærd, opmåling, materialevidenskab og bæredygtig udvikling.

BIng (Hons) i Kemiteknologi

University of Bradford
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2020 Det Forenede Kongerige Bradford

Den BIng (Hons) i Chemical Engineering (med placeringsår) er formet af industriens løbende behov, mens man fokuserer på de traditionelle fagområder inden for olie-, gas- og petrokemisk produktion. Du får den viden og praktisk erfaring, du har brug for at operere inden for en række brancher, læring i et forskningsmæssigt, multidisciplinært miljø.