BACHELORSTUDIES

Bachelor Ames - Bachelor-uddannelser i Ames Bachelor, Ames

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Ames, TX har University of Phoenix og Devry University praler det højeste antal studerende. Andre gode universiteter omfatter Texas Southern University og Lamar University.

Bachelor Ames - Tag din Bachelor i Ames. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ingeniør salg mindre

Iowa State University - College of Engineering
Bachelor
Engelsk

Med cirka 15% af tekniske jobannoncer, der involverer produktsalg, markedsføring eller kundeservice på stedet, kan en mindreårig inden for ingeniørsalg være et kritisk skridt ...

Læs mere