Filter
Bachelorgrader
Uganda Studietype: Alle Hastighed: Alle

Bachelor i Uganda - Bachelor-uddannelser i Uganda Bachelor

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Uganda er vært det ældste universitet i Øst-og Centralafrika, hvilket er Makerere University. Dette universitet har været centrum for akademisk excellence i flere årtier for ikke kun ugandere studerende, men også andre studerende i regionen. Uganda har over 30 offentlige universiteter.

Bachelor i Uganda - Tag din Bachelor i Uganda. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Cavendish University Uganda

Dette program søger at gøre det muligt for studerende, der er fascineret af verden omkring dem at sætte pris på betydningen af menneskelige relationer, sociale og kulture ... [+]

Bachelor Uganda - Bachelor i Uganda. Bachelor i Journalistik

Verden er fuld af historier, og det kræver en særlig person at fortælle dem. Nogen med en hurtig tunge, en flydende hånd, et opfindsomt sind og en uudslettelig tørst efter sandheden. Det er dit udgangspunkt. Alt andet du behøver, kan du finde i vores hands-on kommunikationsgrader.

Dette program søger at gøre det muligt for studerende, der er fascineret af verden omkring dem at sætte pris på betydningen af menneskelige relationer, sociale og kulturelle fænomener. Det er specielt designet til personer, der håber at arbejde i kommunikationsfirmaer, medier eller public relations-embedsmænd, kommunikationsplandesignere, informationsofficer, journalister, forskere eller analytikere inden for områder som radio- og tv-politik.... [-]

Uganda Kampala
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cavendish University Uganda

At tjene en universitetsgrad er blevet gjort praktisk for Arbejde voksne! Cavendish University Uganda nye arbejdsprogram for voksenuddannelse giver uuddannede bachelorgra ... [+]

Om Arbejde Voksne Program

At tjene en universitetsgrad er blevet gjort praktisk for Arbejde voksne! Cavendish University Uganda nye arbejdsprogram for voksenuddannelse giver uuddannede bachelorgrader, der giver eleverne mulighed for at vælge en række kurser at tage på et givet tidspunkt i året for at passe deres livsstil.

Deltagere til dette program har erhvervserfaring, og interaktivt fagligt indhold leveres på digitale enheder på forhånd. Det betyder, at klassetiden bruges til aktiv læring og styring af akademisk indhold ved hjælp af moderne læringsmetoder.

Nogle af de vigtigste fordele ved Working Adults- programmet er:Splitter din tid bekvemt mellem studie i studiet og studere på din digitale enhed.Nem adgang til læringsmaterialer og læringsressourcer når som helst og hvor som helst.Studerende i en klasse af jeres jævnaldrende - fagfolk på deres egne områder med praktisk viden.Lære fra forelæsere med praktisk viden indenfor området.Evne til at spore og overvåge akademiske fremskridt.Adgang til undervisere i særlige timer til faglig støtte.Et personlig læringsmiljø med en læringsplatform, der tilpasser sig din læringshastighed.Systemdrevne advarsler om, hvor dit fokus skal være.... [-]
Uganda Kampala
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk