BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Ungarn - Bachelor-uddannelser i Ungarn Bachelor

Bachelor i Ungarn programmer tiltrække studerende fra hele verden. Ungarn har en lang og rig historie, herunder en, der i høj grad har påvirket hele det europæiske kontinent, og fortsætter i dag. Studerende, der vælger en bachelor i Ungarn vil aldrig opleve en kedelig dag, som der er så meget at tilbyde og gøre i dette dejlige land, gæstfrie mennesker. Studerende kan nyde masser af udendørs eventyr, god mad, termalbade, dynamiske byer, smuk arkitektur, samt mange byer og landsby for at udforske.

Ungarerne holder uddannelse i høj henseende, og dette ses tydeligt i kvaliteten af ​​de videregående uddannelser. Der er masser af Bachelor i Ungarn programmer, at de studerende kan vælge imellem i videnskaberne, liberale kunst, kunst og samfundsvidenskab. Bachelor i Ungarn programmer er i verdensklasse med moderne faciliteter og internationale fakulteter og studerende befolkning.Programmer som regel tage mindst tre års fuldtidsstudium, og der er også en del tid og online studie muligheder at vælge imellem.

Du kan lære mere om en bachelor i Ungarn ved at læse gennem indstillingerne nedenfor!

resultater fundet Filter

Bachelor i børnehaveundervisning

Eötvös Loránd University
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Ungarn District V.

Kindergarten Educator Training tilbyder træning af fremtidige fagfolk, der besidder den teoretisk baserede viden, færdigheder og kompetencer inden for pædagogik med henblik på at gennemføre forskoleundervisningens opgaver. Målet er at uddanne eksperter, der er i stand til og dedikeret til at uddanne 3-6 årige børn efter at have erhvervet dyb teoretisk viden, kompetencer og færdigheder.

Bachelor i fotografi

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Ungarn Budapest Tyrkiet Antalya + 2 mere

Fotografering er i stand til samtidig at genskabe verden af ​​fakta, fantasi, fiktion og drømme. Vi opfordrer vores elever til at udtrykke deres ideer gennem de midler, der tilbydes af denne kreative udløb; vi lærer dem, hvordan man bruger det visuelle designsprog i fotografering med analoge og digitale tekniske værktøjer.

Bachelor i International Business Economics

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Ungarn Budapest

I dag er det ikke længere nok at være ekspert på din lokale økonomi. Alle lande og virksomheder har stort behov for erhvervs- og kommunikationsfolk, der forstår de vigtigste udfordringer og problemer i internationale økonomiske relationer, og er i stand til at bevæge sig hurtigt for at udnytte nye muligheder.

Bachelor of Arts i visuel repræsentation (Tidligere: Film- og mediestudier)

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Ungarn Budapest

Du kan erhverve omfattende teoretisk og praktisk viden om områder af traditionelle billeder og skildring samt studere verden af ​​elektroniske billeder, film og medier.

Bachelor i Kommunikation og Medievidenskab

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Ungarn Budapest

Kommunikation og medierne er blevet en integreret del af vores hverdag. De er ikke kun uundværlige for arbejde, men de spiller en afgørende rolle i næsten alle tænkelige aktiviteter. Den seneste udvikling inden for teknologi giver mulighed for en øjeblikkelig reaktion på enhver begivenhed.

Bachelor i handel og markedsføring

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 7 semestre Kontakt skolen Ungarn Budapest

Marketing er afgørende for alle aspekter af livet - vi er omgivet af mærker, der påvirker vores beslutninger, og i visse situationer kan vi kun lykkes, hvis vi lærer at sælge vores personlige mærke. Handel og markedsføring giver grundlæggende forretningsmæssige og økonomiske viden, der tilbyder en uovertruffen række potentielle retninger for karriere og videreuddannelse. Studerende kan udvikle deres færdigheder under praktiske træninger i grupper med vejledning fra anerkendte industrieksperter gennem opgaver fra ledende virksomheder. Områderne for markedsføring, PR, reklame og kommunikation er alle åbne motorveje for vores kandidater

Bachelor i Animation

Budapest Metropolitan University
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Ungarn Budapest

Er du interesseret i, hvordan en tegning bliver et filmbillede, tiltrækkes du af filmtricks, videospil, at lave apps? Som animationsdesigner kan du blive designer af komplekse produktioner i reklame, elektroniske medier, filmbilleder, digital efterproduktion eller spildesign eller specialisten på et specielt felt.