BACHELORSTUDIES

Byudvikling i Australien - Byudvikling-uddannelser i Australien Byudvikling

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Et program i byudvikling forbereder eleverne til at analysere og planlægge byrum og bydele. Programmer kan fokusere på bymiljø og klimaændringer, byarealer regeringsførelse, urbane strategier og planlægning, og styring og finansiering bymæssig infrastruktur.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Byudvikling i Australien - Tag din Bachelor i Australien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byudvikling, Australien Filter

Bachelor of Urban Development (Honours)

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

QUTs bachelor i byudvikling (Honours) er et fleksibelt kursus, der giver dig mulighed for at forfølge dit interesseområde. Du får reel erfaring og skaber kontakter i branchen, ...

Læs mere