BACHELORSTUDIES

Byudvikling i Brasilien - Byudvikling-uddannelser i Brasilien Byudvikling

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Studerende, der studerer byudvikling kan lære at analysere bypolitikken og udvikle kvarteret handlingsplaner. Programmer kan fokusere på temaer som urban boliger, finansiering urban infrastruktur, byggemodning, integreret planlægning og forvaltning af bymiljøet.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Byudvikling i Brasilien - Tag din Bachelor i Brasilien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Byudvikling, Brasilien Filter

Arquitetura e urbanismo

Faculdade Ideal (FACI)
Bachelor
<
Fuldtid
Portuguese
på universitet

Planejamento do espaço. Com apenas essas três palavrinhas, poderíamos definir a totalidade e a variedade de atividades que um Arquiteto e Urbanista pode desenvolver. Atuando n ...

Læs mere