BACHELORSTUDIES

Byudvikling Oceanien - Byudvikling-programmer Byudvikling Oceanien

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Et program i byudvikling forbereder eleverne til at analysere og planlægge byrum og bydele. Programmer kan fokusere på bymiljø og klimaændringer, byarealer regeringsførelse, urbane strategier og planlægning, og styring og finansiering bymæssig infrastruktur.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Byudvikling Oceanien - Tag din Byudvikling Oceanien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Byudvikling, Oceanien Filter

Bachelor of Urban Development (Honours)

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

QUTs bachelor i byudvikling (Honours) er et fleksibelt kursus, der giver dig mulighed for at forfølge dit interesseområde. Du får reel erfaring og skaber kontakter i branchen, ...

Læs mere