Vinhandel i Østrig - Vinhandel-uddannelser i Østrig Vinhandel

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.Vinhandel i Østrig - Tag din Bachelo… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.

Vinhandel i Østrig - Tag din Bachelor i Østrig. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Østrig

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner.

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. -
Bachelor
Fuldtid
6 semestre
Engelsk
01 Sep 2020
31 Mar 2020
på universitet