$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en tre eller fire-årig akademisk betegnelse, der forbereder de studerende til arbejde i en given branche eller fagområde. De fleste bacheloruddannelser omfatter omkring 40 college kurser og kræver 120 semester kreditter til at fuldføre. Lige hvad er en Bachelor i Culinary Arts? Dette program tager normalt omkring fire år at gennemføre, og involverer omfattende undersøge… Læs mere

En bachelorgrad er en tre eller fire-årig akademisk betegnelse, der forbereder de studerende til arbejde i en given branche eller fagområde. De fleste bacheloruddannelser omfatter omkring 40 college kurser og kræver 120 semester kreditter til at fuldføre.

Lige hvad er en Bachelor i Culinary Arts? Dette program tager normalt omkring fire år at gennemføre, og involverer omfattende undersøgelse af de grundlæggende og avancerede færdigheder, der er nødvendige for en karriere inden for den kulinariske verden. Ud over at honing deres kulinariske færdigheder, dette studium giver de studerende et stærkt forretningsgrundlag. Emner som finansiering, markedsføring, og bæredygtige forretningsmetoder er ofte udforskes og omsættes i praksis. Yderligere emner af undersøgelsen omfatter ofte internationalt køkken, ernæring og sanitet.

Studerende, der med succes tjene en Bachelor i Culinary Arts er typisk i stand til at kommandere højere lønninger end deres ikke-grad holding modstykker.De er også i stand til at forfølge mere avancerede grader inden for det kulinariske område, hvis det ønskes.

Der er ingen fast pris for at opnå en Bachelor i Culinary Arts. Snarere, varierer prisen for kulinariske kunst programmer baseret på faktorer såsom længden af ​​programmet, prestige af skolen og den geografiske region eller land, hvorigennem program tilbydes.

Bachelor i Culinary Arts grad-indehavere er forberedt til arbejde inden for en bred vifte af stillinger inden for de kulinariske og food service industrier. Nogle kandidater går videre til at arbejde som kokke, kokke, sous kokke, wienerbrød kokke og madlavning instruktører. Andre kan finde arbejde som madskribenter, mad grossister, produktudviklere, restaurant ejere eller Sommelier, blandt andre positioner.

Hvis en Bachelor i Culinary Arts lyder som noget, du gerne vil forfølge, udnytte Kandidatguide 'omfattende og globale katalog af relaterede programmer og bruge bly formular til at hjælpe med at finde en velegnet til dine specifikke behov og ønsker. Der er mange kulinariske arts programmer, der tilbydes på globalt plan, så søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Culinary Arts Academy Switzerland
Port-Valais, Schweiz

Programmets højdepunkter Opbygning af fundamentet i køkkenets grundlæggende principper og forretning Et program i verdensklasse, der leverer de tekniske færdigheder, der skal ... +

Programmets højdepunkter Opbygning af fundamentet i køkkenets grundlæggende principper og forretning Et program i verdensklasse, der leverer de tekniske færdigheder, der skal til for at være en topkok Få den iværksættermæssige knowhow til at starte din egen fødevarebaserede virksomhed Specialiseret Pathways i kulinarisk kunst, wienerbrød og chokoladekunst og vegetarisk kulinarisk kunst Uddannet med: Bachelor of International Business in Culinary Arts fra Culinary Arts Academy Switzerland Bachelor of Arts (Honours) i kulinarisk kunst fra University of Derby, UK -
BA
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Dette program, udviklet sammen med kokken Norbert Niederkofler, giver dig de tværfaglige færdigheder, du har brug for for at arbejde inden for sund, bæredygtig bjergenogastron ... +

Dette program, udviklet sammen med kokken Norbert Niederkofler, giver dig de tværfaglige færdigheder, du har brug for for at arbejde inden for sund, bæredygtig bjergenogastronomi, respektere biodiversitet, bygge på lokale traditioner og produkter og fokusere på fødevareinnovation i en cirkulær økonomi. Tradition (respekt for værdier, gamle forarbejdningsmetoder og territoriet), kreativitet (brug af naturlige produkter for at få mest muligt ud af deres smag), ærlighed (at værdsætte producenternes arbejde ved at integrere dem i en god cirkel, der producerer økonomisk, social og kulturel vækst), innovation (ved at bruge forskellige teknikker til at udvinde mest mulig smag fra råvaren og præsentere det så naturligt som muligt på tallerkenen) og bæredygtighed (integrere processer i et cirkulært system, der samtidig udvikler køkkenet, økonomien og kulturen) er værdierne der guider dette program. Målet med dette tresprogede program er at uddanne mad- og vineksperter, der er i stand til at hæve mad til status som kultur og give den en ny identitet, på grundlag af Michelin-kokken Norbert Niederkoflers Cook the Mountain-filosofi. Et innovativt koncept, der har til formål at gentænke økonomisk og social udvikling ved at undersøge forholdet mellem produktion, produkt, territorium og forbrug for at skabe et køkken, der er en katalysator for kulturelle processer for at sprede en model for bæredygtig udvikling. Råvarerne, som ofte er svære at finde i en uigennemtrængelig kontekst som Dolomitterne eller andre bjergområder, bliver gjort mere værdifulde gennem genoprettelse af traditioner og genopdagelse af biodiversitet med det endelige resultat at hæve mad til kultur og give den en ny identitet. Effekten er at bidrage til skabelsen af et tværgående forskningslaboratorium om gastronomi, der undersøger de værdier, der på globalt plan kulturelt og socialt forener de mennesker, der lever i bjergene som en ressource, passion, udfordring, arv, der skal beskyttes, som samt at tilskynde til en ny måde at opleve forholdet mellem køkken og bjerge, der kombinerer etik og hygge, miljømæssig bæredygtighed og territorial udvikling. I denne sammenhæng påtager mad- og vineksperter, der dimitterer fra dette program, rollen som "emotionelle undervisere", der er i stand til at fremme en ny livsstil. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Tysk, Italiensk
Sep 2022
på universitet
 
Dusit Thani College
Bangkok, Thailand

Som et eksklusivt fælles program med Le Cordon Bleu, verdens førende kulinariske kunstinstitut; Bachelor of Business Administration International Program in Professional Culin ... +

Som et eksklusivt fælles program med Le Cordon Bleu, verdens førende kulinariske kunstinstitut; Bachelor of Business Administration International Program in Professional Culinary Arts er designet til at inspirere til ekspertise, kreativitet, innovation og personlig berigelse, der er nødvendig for at du kan gå i gang med succesfulde karrierer og personlige sysler i de globale kulinariske og gæstfrihedsindustrier. Et certificeret program af den verdenskendte institution Le Cordon Bleu. -
BBA
Fuldtid
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Aspira University College
Zagreb, Kroatien +1 Mere

Kroatien har med succes opbygget status som en af de hurtigst voksende gourmetdestinationer i Middelhavet. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-ønologisk tradit ... +

Kroatien har med succes opbygget status som en af de hurtigst voksende gourmetdestinationer i Middelhavet. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-ønologisk tradition såvel som på et stigende tilbud af en række restauranter med et udvalg af høj kvalitet i lokal gastronomi og ønologi. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet
 
George Brown College
Toronto, Canada

Vores forpligtelse til at være en af Canadas bedste kulinariske skoler inspirerede lanceringen af den kun fire-årige Culinary Management bachelorgrad i Canada. Udvikl den vide ... +

Vores forpligtelse til at være en af Canadas bedste kulinariske skoler inspirerede lanceringen af den kun fire-årige Culinary Management bachelorgrad i Canada. Udvikl den viden og de teknikker, der er nødvendige for at få succes som kok, kulinarisk leder eller iværksætter i vores kulinariske ledelsesuddannelse. Gennem en blanding af teoretisk og praktisk uddannelse vil eleverne få færdigheder og viden til at opnå en succesfuld karriere i nutidens kulinariske og fødevareindustri. Vi er forankret i hjertet af den canadiske kulinariske industri med global rækkevidde og indflydelse. Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) opfylder industriens efterspørgsel ved at forberede de studerende med dybden og bredden af viden svarende til et honours-niveau, bachelor-handelsgrad med speciale i kulinarisk ledelse. Ved at kombinere handel, kulinariske, madstudier og eksterne erfaringer forbereder denne uddannelse kandidater til køkken-, driftsledelse, fødevareudvikling eller iværksætterstillinger. Gennem vores kulinariske ledelseskurser vil eleverne få en forståelse af otte nøgleområder: Kulinarisk færdighed Kulinarisk teori Regnskab og økonomi Marketing og kommunikation Menneskelige ressourcer og risikostyring Specialiseret virksomhed Forskning Generel viden (liberale studier) Mulighed for brobygning Broen Pathway til Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)-programmet er specielt designet til kandidater fra diplomuddannelser i Culinary Management. Kandidater fra disse diplomprogrammer kan være berettiget til at komme ind i det tredje år af graden efter en vellykket gennemførelse af seks brokurser. Dine feltuddannelsesmuligheder Tag del i et unikt og robust eksterntskab. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også kraftigt til at forfølge selvstændige erhvervserfaringsmuligheder, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater. Denne værdifulde erhvervserfaring kan igen føjes til dit CV. Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College efter at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden. -
Bachelor
Fuldtid
5 - 8 semestre
Engelsk
på universitet
 
Varna University of Management
Varna, Bulgarien
Bachelor
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
Okt 2022
på universitet
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne, Schweiz

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK.

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK. -
BA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
Universidad Francisco de Vitoria
Madrid, Spanien

Hvis du kan lide at lave mad og vil arbejde i den gastronomiske sektor, vil du ved UFV leve en ægte drøm. Du vil studere en del af gastronomikarrieren på den prestigefyldte ma ... +

Hvis du kan lide at lave mad og vil arbejde i den gastronomiske sektor, vil du ved UFV leve en ægte drøm. Du vil studere en del af gastronomikarrieren på den prestigefyldte madlavningsskole Le Cordon Bleu, internationalt anerkendt, og hvis eneste campus i Spanien ligger i vores faciliteter. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Spanien

Læreplanen i gastronomiuddannelsen ved Det Universidad Europea del Atlántico tilbyder nuværende kvalitetsuddannelse anvendt på alle fagområder, hvor den fremtidige kandidat i ... +

Læreplanen i gastronomiuddannelsen ved Det Universidad Europea del Atlántico tilbyder nuværende kvalitetsuddannelse anvendt på alle fagområder, hvor den fremtidige kandidat i gastronomiske videnskaber vil være i stand til at udvikle sig, hvilket muliggør specialisering inden for området med den største interesse for den studerende takket være tilbud af valgfag til rådighed. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
Universidad CEU - Cardenal Herrera
Valencia, Spanien

Gastronomy and Culinary Management University Center (Gasma) er et universitetsuddannelses-, forsknings- og innovationscenter, der har til formål at udvikle gastronomisektoren ... +

Gastronomy and Culinary Management University Center (Gasma) er et universitetsuddannelses-, forsknings- og innovationscenter, der har til formål at udvikle gastronomisektoren med en unik tilgang. Gasma åbner dørene i september 2014 som den første uddannelsesinstitution i Spanien, der kombinerer gastronomi og madlavning. Gasma -campus har et dynamisk internationalt syn og er ivrig efter at fremme et gastronomisk miljø, der ikke er begrænset af klassens fysiske grænser. Campus byder velkommen til ansøgere fra udlandet og opfordrer studerende til at foretage praktikophold i internationale virksomheder. Det engelske sprog er en væsentlig del af uddannelsen. Gasma har den akademiske opbakning fra CEU-Cardenal Herrera University, en institution med mere end 40 års erfaring og med en række campusser i hele Comunidad Valenciana-regionen. Bachelorgraden i gastronomi er resultatet af en dybdegående social, kulturel og forretningsmæssig undersøgelse af den aktuelle situation inden for kulinarisk praksis, og hvordan den har udviklet sig i både gastronomiske og kommercielle termer. Hovedkonklusionerne fra undersøgelsen var som følger: Der er en stigende tendens i retning af kravet om faglige kvalifikationer inden for gastronomisektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er påkrævet inden for en række relaterede tekniske områder. I dag skal gastronomien ses fra et perspektiv, der går ud over praksis med madlavning. Det betyder, at der nu er behov for egnede læringsmiljøer, der med succes kan kombinere gastronomi og forretning, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af gastronomi har resulteret i inddragelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun for få år siden ikke havde noget at gøre med madlavning som erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelseshorisonter for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for for at bringe FoU+i gastronomiligningen som en konkurrencemæssig faktor i deres praksis. href = "http://www.uchceu.com/en/studies/degree/gastronomy -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet