close

Filtre

Se resultater

Gastronomi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en tre eller fire-årig akademisk betegnelse, der forbereder de studerende til arbejde i en given branche eller fagområde. De fleste bacheloruddannelser omfatter omkring 40 college kurser og kræver 120 semester kreditter til at fuldføre. Lige hvad er en Bachelor i Culinary Arts? Dette program tager normalt omkring fire år at gennemføre, og involverer omfattende undersøge… Læs mere

En bachelorgrad er en tre eller fire-årig akademisk betegnelse, der forbereder de studerende til arbejde i en given branche eller fagområde. De fleste bacheloruddannelser omfatter omkring 40 college kurser og kræver 120 semester kreditter til at fuldføre.

Lige hvad er en Bachelor i Culinary Arts? Dette program tager normalt omkring fire år at gennemføre, og involverer omfattende undersøgelse af de grundlæggende og avancerede færdigheder, der er nødvendige for en karriere inden for den kulinariske verden. Ud over at honing deres kulinariske færdigheder, dette studium giver de studerende et stærkt forretningsgrundlag. Emner som finansiering, markedsføring, og bæredygtige forretningsmetoder er ofte udforskes og omsættes i praksis. Yderligere emner af undersøgelsen omfatter ofte internationalt køkken, ernæring og sanitet.

Studerende, der med succes tjene en Bachelor i Culinary Arts er typisk i stand til at kommandere højere lønninger end deres ikke-grad holding modstykker.De er også i stand til at forfølge mere avancerede grader inden for det kulinariske område, hvis det ønskes.

Der er ingen fast pris for at opnå en Bachelor i Culinary Arts. Snarere, varierer prisen for kulinariske kunst programmer baseret på faktorer såsom længden af ​​programmet, prestige af skolen og den geografiske region eller land, hvorigennem program tilbydes.

Bachelor i Culinary Arts grad-indehavere er forberedt til arbejde inden for en bred vifte af stillinger inden for de kulinariske og food service industrier. Nogle kandidater går videre til at arbejde som kokke, kokke, sous kokke, wienerbrød kokke og madlavning instruktører. Andre kan finde arbejde som madskribenter, mad grossister, produktudviklere, restaurant ejere eller Sommelier, blandt andre positioner.

Hvis en Bachelor i Culinary Arts lyder som noget, du gerne vil forfølge, udnytte Kandidatguide 'omfattende og globale katalog af relaterede programmer og bruge bly formular til at hjælpe med at finde en velegnet til dine specifikke behov og ønsker. Der er mange kulinariske arts programmer, der tilbydes på globalt plan, så søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Spanien

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En ... +

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk, Spansk
Sep 2020
på universitet
 

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada , Spanien

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgan ... +

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er nødvendig i en række beslægtede tekniske områder. I dag gastronomi skal ses ud fra et perspektiv, der rækker ud over den praksis, tilberedning. Det betyder, at der nu er behov for hensigtsmæssige læringsmiljøer, der med held kan kombinere gastronomi og erhvervslivet, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af ​​gastronomi har resulteret i deltagelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun et par år siden, havde intet at gøre med madlavning som et erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelse horisont for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for at bringe F & U + i ind i gastronomi ligningen som en konkurrenceparameter i deres praksis. Vores mål er at uddanne fagfolk, der er specialiseret i kulinariske teknikker og også godt kvalificerede til at håndtere en gæstfrihed virksomhed, enten her i landet eller i udlandet. Det er ikke kun et spørgsmål om at give fremtidige kokke med all-round uddannelse, vores mål er at berige og udvikle deres faglige talenter og gøre dem i stand til at designe og styre en gastronomi virksomhed på tværs af hele gæstfrihed rækkevidde. Vi uddanner vores studerende til at nå det højeste niveau, der producerer fagfolk, der ved hvordan man kan udvikle forretningsplaner og sætte processer i stedet for at give den rigtige form for service for deres mål kunder. Som konklusion søger at udstyre de studerende med den viden, færdigheder og evner, der vil gøre det muligt for dem at opnå ekspertise i gastronomi kombineret med kulinariske ledelse. - Gastronomi. Overføre viden om fødevaren og kulinariske teknikker, under en dybdegående kig på art, oprindelse og sporbarhed af fødevarer og drikkevarer og principperne for deres processer. Træning studerende i disciplinerne kvaliteten og sikkerheden af ​​råvarer, tilberedning og opbevaring af fødevarer, kulinariske teknikker og processer og sund kost. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne , Schweiz

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK.

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK. -
BA
Fuldtid
2 år
Engelsk
Feb 2021
på universitet
 
Aspira University College
Zagreb , Kroatien +1 Mere

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på ... +

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Varna University of Management
Varna , Bulgarien
Bachelor
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
Okt 2020
på universitet
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris , Frankrig

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer f ... +

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller at åbne din egen virksomhed . -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Fransk
Okt 2020
på universitet
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg , Schweiz

Kandidaterne skal være mindst 18 år gamle med et eksamensbevis / avanceret eksamensbevis i kulinarisk, gæstfrihed eller erhvervsliv, eller med 2- 3 års kulinarisk køkkenerfari ... +

Kandidaterne skal være mindst 18 år gamle med et eksamensbevis / avanceret eksamensbevis i kulinarisk, gæstfrihed eller erhvervsliv, eller med 2- 3 års kulinarisk køkkenerfaring og tilsvarende IELTS 5.5. Dette er en top-up grad, der består af forretnings- / ledelsesmoduler, men med vægt på kulinariske fag. -
BSc
Fuldtid
20 uger
Engelsk
Aug 2020
på universitet
 
Johnson & Wales University
Providence , USA +1 Mere

Ledende et professionelt køkken tager mere end at vide, hvordan man skal være en god kok. Det kræver også den kritiske tænkning færdigheder og egnethed til at køre en fødevare ... +

Ledende et professionelt køkken tager mere end at vide, hvordan man skal være en god kok. Det kræver også den kritiske tænkning færdigheder og egnethed til at køre en fødevare operation jævnt. Få både i vores Culinary Arts bacheloruddannelse. -
BSc
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia , USA

Vores Bachelor of Science i kulinariske kunstprogram har den perfekte balance mellem køkkenuddannelse og forretningsudviklingskurser for at forberede dig til en karriere som k ... +

Vores Bachelor of Science i kulinariske kunstprogram har den perfekte balance mellem køkkenuddannelse og forretningsudviklingskurser for at forberede dig til en karriere som kok og / eller restauratør. -
BSc
Fuldtid
Deltid
120 uger
Engelsk
på universitet
 
Antalya Bilim University
Antalya , Tyrkiet

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne ... +

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. -
Bachelor
Fuldtid
8 måneder
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
Kendall College
Chicago , USA +2 Mere

Denne traditionelle fireårige program giver de studerende med flest muligheder i det kulinariske område.Eleverne begynder med det grundlæggende, efterfulgt af avancerede færdi ... +

Denne traditionelle fireårige program giver de studerende med flest muligheder i det kulinariske område.Eleverne begynder med det grundlæggende, efterfulgt af avancerede færdigheder, praktisk restaurant erfaring og -
BA
Fuldtid
Sep 2020
på universitet
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Schweiz

ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæis ... +

ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en bachelor studerende ved ABMS. Dette Executive Bachelor (EBBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) kursus er lavet til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 3 år i en ledende stilling, er kandidater forventes at kombinere teori med praksis og vise en lyd kendskab til deres forvaltning industrien. Studerende er udstyret med nyttige Sundhed viden til at komme ind på arbejdsmarkedet og bidrage mere effektivt til organisationer inden for sundhedsvæsenet feltet. Executive Bachelor (EBBA) i Ernæring og Culinary Arts er en uddannelse for studerende, der ønsker at styrke deres færdigheder i sundhed og maden hovedsageligt fokus på de ledelsesmæssige elementer. Denne undersøgelse program vil bestå af en 12-måneders undersøgelse periode, hvor de studerende vil blive undervist gennem foredrag. I vores executive bachelor programmer vil du: Udvikle og praktisere innovative forskningsmetoder. Optjen uddannelsens højeste kvalitet. Opnå ekspertisen til at offentliggøre i peer-reviewed tidsskrifter. Bliv en succesfuld forsker og professionel. Bachelor vil tage dit lederskab til næste niveau. Hvad er fordelene? Med en eksamensbevis med æresbevisninger er dine chancer for at blive accepteret til mesteren normalt højere, og det vil hjælpe dig med at finde et bedre job. Hvis du ikke ønsker at gøre en afhandling, vil du blive tildelt ikke-hædersbevisninger Executive bachelor s. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 
Institute for Tourism Studies, Macau
Macau , Kina

IFT er BA Culinary Arts Program er nyt program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Den første gruppe af studerende, sluttede den 4-årige kursus i se ... +

IFT er BA Culinary Arts Program er nyt program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Den første gruppe af studerende, sluttede den 4-årige kursus i september 2011 og vil opgradere i 2015. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
Paul Smith's College
Paul Smiths , USA

Bachelor i Culinary Arts & Service Management - Vores kandidater er mangesidede ledere klar til at indgå den spændende mad og drikkevareindustrien. Hands-on læring sker i ... +

Bachelor i Culinary Arts & Service Management - Vores kandidater er mangesidede ledere klar til at indgå den spændende mad og drikkevareindustrien. Hands-on læring sker i vores seks kommercielle kvalitet mad laboratorier, to restauranter på campus og elev-run detail bageri stikkontakt. -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
COQUIS
Rom , Italien

Det første kursus i italiensk universitetsniveau "Bachelor of Science", dedikeret til videnskab og Culinary Arts, der kombinerer de tekniske færdigheder og videnskabelige færd ... +

Det første kursus i italiensk universitetsniveau "Bachelor of Science", dedikeret til videnskab og Culinary Arts, der kombinerer de tekniske færdigheder og videnskabelige færdigheder, der kræves til et niveau kok ... -
BSc
Fuldtid
3 år
Italiensk
Okt 2020
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her