close

Filtre

Se resultater

Gastronomi Europa - Gastronomi-programmer Gastronomi Europa

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Gastronomi Europa - Tag din Gastronomi Europa. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Spanien

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En ... +

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk, Spansk
Sep 2020
på universitet
 

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada , Spanien

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgan ... +

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er nødvendig i en række beslægtede tekniske områder. I dag gastronomi skal ses ud fra et perspektiv, der rækker ud over den praksis, tilberedning. Det betyder, at der nu er behov for hensigtsmæssige læringsmiljøer, der med held kan kombinere gastronomi og erhvervslivet, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af ​​gastronomi har resulteret i deltagelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun et par år siden, havde intet at gøre med madlavning som et erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelse horisont for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for at bringe F & U + i ind i gastronomi ligningen som en konkurrenceparameter i deres praksis. Vores mål er at uddanne fagfolk, der er specialiseret i kulinariske teknikker og også godt kvalificerede til at håndtere en gæstfrihed virksomhed, enten her i landet eller i udlandet. Det er ikke kun et spørgsmål om at give fremtidige kokke med all-round uddannelse, vores mål er at berige og udvikle deres faglige talenter og gøre dem i stand til at designe og styre en gastronomi virksomhed på tværs af hele gæstfrihed rækkevidde. Vi uddanner vores studerende til at nå det højeste niveau, der producerer fagfolk, der ved hvordan man kan udvikle forretningsplaner og sætte processer i stedet for at give den rigtige form for service for deres mål kunder. Som konklusion søger at udstyre de studerende med den viden, færdigheder og evner, der vil gøre det muligt for dem at opnå ekspertise i gastronomi kombineret med kulinariske ledelse. - Gastronomi. Overføre viden om fødevaren og kulinariske teknikker, under en dybdegående kig på art, oprindelse og sporbarhed af fødevarer og drikkevarer og principperne for deres processer. Træning studerende i disciplinerne kvaliteten og sikkerheden af ​​råvarer, tilberedning og opbevaring af fødevarer, kulinariske teknikker og processer og sund kost. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne , Schweiz

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK.

ICI's Undergraduate-programmer er valideret af Oxford Brookes University, UK. -
BA
Fuldtid
2 år
Engelsk
Feb 2021
på universitet
 
Aspira University College
Zagreb , Kroatien +1 Mere

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på ... +

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Varna University of Management
Varna , Bulgarien
Bachelor
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
Okt 2020
på universitet
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris , Frankrig

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer f ... +

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller at åbne din egen virksomhed . -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Fransk
Okt 2020
på universitet
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg , Schweiz

Kandidaterne skal være mindst 18 år gamle med et eksamensbevis / avanceret eksamensbevis i kulinarisk, gæstfrihed eller erhvervsliv, eller med 2- 3 års kulinarisk køkkenerfari ... +

Kandidaterne skal være mindst 18 år gamle med et eksamensbevis / avanceret eksamensbevis i kulinarisk, gæstfrihed eller erhvervsliv, eller med 2- 3 års kulinarisk køkkenerfaring og tilsvarende IELTS 5.5. Dette er en top-up grad, der består af forretnings- / ledelsesmoduler, men med vægt på kulinariske fag. -
BSc
Fuldtid
20 uger
Engelsk
Aug 2020
på universitet
 
Antalya Bilim University
Antalya , Tyrkiet

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne ... +

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. -
Bachelor
Fuldtid
8 måneder
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Schweiz

ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæis ... +

ABMS er certificeret af EFMD EOCCS, den schweiziske nationale kvalitet for uddannelse (EduQua) og ASIC UK. WSB er en europæisk stat anerkendt universitet og KNU er et europæisk offentligt universitet grundlagt for 200 år siden og rangeret blandt top 500 universiteter i verden. Du vil gå så langt som dit sind vil tage dig som en bachelor studerende ved ABMS. Dette Executive Bachelor (EBBA) i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) kursus er lavet til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 3 år i en ledende stilling, er kandidater forventes at kombinere teori med praksis og vise en lyd kendskab til deres forvaltning industrien. Studerende er udstyret med nyttige Sundhed viden til at komme ind på arbejdsmarkedet og bidrage mere effektivt til organisationer inden for sundhedsvæsenet feltet. Executive Bachelor (EBBA) i Ernæring og Culinary Arts er en uddannelse for studerende, der ønsker at styrke deres færdigheder i sundhed og maden hovedsageligt fokus på de ledelsesmæssige elementer. Denne undersøgelse program vil bestå af en 12-måneders undersøgelse periode, hvor de studerende vil blive undervist gennem foredrag. I vores executive bachelor programmer vil du: Udvikle og praktisere innovative forskningsmetoder. Optjen uddannelsens højeste kvalitet. Opnå ekspertisen til at offentliggøre i peer-reviewed tidsskrifter. Bliv en succesfuld forsker og professionel. Bachelor vil tage dit lederskab til næste niveau. Hvad er fordelene? Med en eksamensbevis med æresbevisninger er dine chancer for at blive accepteret til mesteren normalt højere, og det vil hjælpe dig med at finde et bedre job. Hvis du ikke ønsker at gøre en afhandling, vil du blive tildelt ikke-hædersbevisninger Executive bachelor s. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 
COQUIS
Rom , Italien

Det første kursus i italiensk universitetsniveau "Bachelor of Science", dedikeret til videnskab og Culinary Arts, der kombinerer de tekniske færdigheder og videnskabelige færd ... +

Det første kursus i italiensk universitetsniveau "Bachelor of Science", dedikeret til videnskab og Culinary Arts, der kombinerer de tekniske færdigheder og videnskabelige færdigheder, der kræves til et niveau kok ... -
BSc
Fuldtid
3 år
Italiensk
Okt 2020
på universitet
 
Ozyegin University
Orman Sokak , Tyrkiet

Undergraduate Gastronomi og kulinariske Kunst Program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere inden for kulinariske kunst og madvarer.

Undergraduate Gastronomi og kulinariske Kunst Program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere inden for kulinariske kunst og madvarer. -
BSc
4 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
Mediterranean College, Athens
Athen , Grækenland

Kurset har til formål at give kok

Kurset har til formål at give kok -
BA
Fuldtid
Græsk
på universitet
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Lucerne , Schweiz

BHMS Business

BHMS Business -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris , Frankrig

Bachelor i fransk konditori af Ecole Ducasse giver dig mulighed for at erhverve i 3 år den komplette nødvendige knowhow og ledelseskompetencer for at imødekomme de store forve ... +

Bachelor i fransk konditori af Ecole Ducasse giver dig mulighed for at erhverve i 3 år den komplette nødvendige knowhow og ledelseskompetencer for at imødekomme de store forventninger inden for konditorfeltet. Vælg en uddannelsesvej for ekspertise for at få succes i din karriere som iværksætter - konditor. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
Nov 2020
på universitet
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Schweiz

I slutningen af ​​bachelor i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) uddannelsen dimittenderne forventes at kombinere teori med praksis og vise et godt kendskab ti ... +

I slutningen af ​​bachelor i Ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) uddannelsen dimittenderne forventes at kombinere teori med praksis og vise et godt kendskab til den ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) management industrien. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her