BACHELORSTUDIES.DK

Gastronomi i Frankrig - Gastronomi-uddannelser i Frankrig Gastronomi

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Gastronomi i Frankrig - Tag din Bachelor i Frankrig. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Gastronomi, Frankrig Filter

Bachelor i fransk konditori

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Yssingeaux

Bachelor i fransk konditorivarer fra Ducasse Education giver dig mulighed for i løbet af 3 år at erhverve den komplette nødvendige know-how og ledelseskompetencer for at imødekomme de høje forventninger på konditorivarksområdet. Vælg en undervisningsvej for excellence for at lykkes i din karriere som Entreprenør - Pastry Chef.

Bachelor i kulinarisk kunst

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller at åbne din egen virksomhed .