Filter
Bachelorgrader
Kina Studietype: alle Hastighed: alle

Gastronomi i Kina - Gastronomi-uddannelser i Kina Gastronomi

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Undervisningsministeriet kører uddannelse i Kina. Regeringen ofte giver delvis støtte til de videregående uddannelser i de tekniske og offentlige universiteter. Den kinesiske regering har også udviklet akademiske pensum, der giver de studerende med faglige færdigheder til at pleje deres talenter.

Gastronomi i Kina - Tag din Bachelor i Kina. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre studiemuligheder Asien

1 Resultater i Gastronomi, Kina

Institute for Tourism Studies, Macau

IFT er BA Culinary Arts Program er nyt program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Den første gruppe af studerende, sluttede den 4-årige kursus ... [+]

bachelor i Culinary Arts management

IFT er BA Culinary Arts Program er nyt program designet med den moderne gæstfrihed professionelle i tankerne. Den første gruppe af studerende, sluttede den 4-årige kursus i september 2011 og vil opgradere i 2015.

Uanset om de har til hensigt at forfølge en karriere som en kulinarisk kok, en front af Parlamentet manager eller en all-round professionel kok, den 4-årige Kurset trækker på en lang erfaringsmæssig basis af gennemprøvede undervisere og håndværksvirksomheder teknikere. Med erfaringer fra hele verden spænder fra 3,4 og 5-stjernede hoteller til Michelin restauranter til event spillesteder og lignende, IFT trækker på denne enorme viden base for at levere et godt afrundet bredt baserede fundament, hvorfra de studerende kan blomstre.... [-]

Kina Macau
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk