BACHELORSTUDIES.DK

Gastronomi Zagreb - Gastronomi-uddannelser i Zagreb Gastronomi, Zagreb

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Kroatien er et land, hvor 40% af sine borgere på mellem 18 og 35 år har opnået videregående uddannelse uddannelse. Landet har forbedret studerendes liv i disse universiteter med en aftaget levestandard i disse universiteter især for både lokale og endda internationale studerende.

Zagreb har været i konstant udvikling og voksende og i dag, mange uddannelsesinstitutioner, hvor både internationale og lokale studerende kan tilmelde for avancerede studier. Zagreb er en travl by, men dette giver eleverne uendelige muligheder for at gøre deres forskningsarbejde.

Gastronomi Zagreb - Tag din Bachelor i Zagreb. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Gastronomi, Zagreb Filter

Bachelor i Gastronomi

Aspira University College
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Oktober 2019 Kroatien Zagreb Split + 2 mere

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi.