Filter
Bachelorgrader
Mexico Nuevo Leon Monterrey Studietype: alle Hastighed: alle

Gastronomi Monterrey - Gastronomi-uddannelser i Monterrey Gastronomi, Monterrey

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Monterrey, den tredjestørste by i Mexico, er også uddannelsesmæssige hub i det nordlige Mexico. Det er hovedkvarteret for Monterrey Institute of Technology og Højere Studier, ITESM der betragtes som en af ​​de vigtigste universiteter i Mexico.

Gastronomi Monterrey - Tag din Bachelor i Monterrey. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Gastronomi, Monterrey

Grader
Sted
Mexico
Nuevo Leon
Monterrey
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Universidad Tecmilenio

Udvikler relaterede kulinariske alternativer til de nuværende fødevarebehov. ... [+]

Graduate-profil

Den kandidat karriere Gastronomi, du er i stand til at:

Definer menuer til forskellige fødevarer tjeneste (restauranter, skoler, hospitaler, industrikøkkener) med forskellige budgetter, kostbehov og produktionsmængder. Og ved hjælp af metoder, der passer til forberedelse og mad konserveringsteknikker og til udviklingen af ​​innovative kulinariske begreber. Administrer kulinariske virksomhedsdrift, herunder omkostningsstyring, sanitære kontrol af fødevarer og faciliteter, marketing og human resource management. Innovate i teknikker og brug af ingredienser til udvikling af avantgarde og relateret til de aktuelle behov i mad retter. Begrebsliggøre og administrere gastronomiske events for forskellige miljøer og sammenhænge, ​​der involverer forskellige sanseoplevelser. Planlægge, organisere og drive mad og drikkevarer, herunder design faciliteter, personaleledelse, begivenhed konceptualisering og styring af restauranter og barer. feltarbejde ... [-]
Mexico Monterrey
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk