$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi Veracruz - Gastronomi-uddannelser i Veracruz Gastronomi, Veracruz

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske o… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Gastronomi Veracruz - Tag din Bachelor i Veracruz. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Mexico
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa
Xalapa-Enríquez, Mexico

Bachelor i gastronomi er en af mulighederne med den største globale fremskrivning, da den overvejer de nye tendenser i fødevare- og drikkevarevirksomheder og deres krævende in ... +

Bachelor i gastronomi er en af mulighederne med den største globale fremskrivning, da den overvejer de nye tendenser i fødevare- og drikkevarevirksomheder og deres krævende internationale standarder, og holder alle faglige muligheder åbne. Generelt mål for uddannelsen At uddanne fagfolk, der er i stand til at udvikle sig på arbejdspladsen i både nationale og internationale gastronomiske virksomheder, og indtage stillinger med stort ansvar inden for de operationelle eller administrative områder (kok, leder, kok osv.); optræder med stor dynamik, innovationskapacitet og en intens service i industrier og fødekæder, hotelkæder, hospitalsklinikker, restauranter, flyselskaber osv. står over for teknologiske, økonomiske og kulturelle udfordringer, som menneskelig ernæring kræver. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
på universitet