BACHELORSTUDIES

Gastronomi i Spanien - Gastronomi-uddannelser i Spanien Gastronomi

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Gastronomi i Spanien - Tag din Bachelor i Spanien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Gastronomi, Spanien Filter

Bachelor i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Spansk
på universitet

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En ...

Læs mere

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgan ...

Læs mere