$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi Sydamerika - Gastronomi-programmer Gastronomi Sydamerika

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.Sydamerika Det er omkranset mod vest af Stillehavet og mod nord og øst af Atlanterhavet, Nordamerika og det Caribiske Hav ligger mod nordves… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Sydamerika Det er omkranset mod vest af Stillehavet og mod nord og øst af Atlanterhavet, Nordamerika og det Caribiske Hav ligger mod nordvest. Det omfatter tolv suveræne stater Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela - og to ikke-statslige områder - Fransk Guyana et oversøisk territorium i Frankrig, og Falklandsøerne , en britisk oversøisk territorium. Ud over dette, kan Trinidad og Tobago og theABC øerne Holland også være en del af Sydamerika.

Gastronomi Sydamerika - Tag din Gastronomi Sydamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Bogotá, Colombia

Gennem et sæt projekter kan studerende tilegne sig viden om vigtige aspekter af regional gastronomi og andre territorier i landet, hvoraf nogle vedrører aspekter relateret til ... +

Gennem et sæt projekter kan studerende tilegne sig viden om vigtige aspekter af regional gastronomi og andre territorier i landet, hvoraf nogle vedrører aspekter relateret til turisme og gastronomi -
Bachelor
Spanish (Colombia)
på universitet
 
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
Santiago Metropolitan Region, Chile

Den internationale gastronomitekniker er en overlegen tekniker med færdigheder til at deltage i udarbejdelsen af gastronomiske tilbud i chilenske og internationale retter, ser ... +

Den internationale gastronomitekniker er en overlegen tekniker med færdigheder til at deltage i udarbejdelsen af gastronomiske tilbud i chilenske og internationale retter, service af vine, drikkevarer og spiritus i overensstemmelse med gastronomiske industristandarder og gældende lovgivning, der overholder betingelser for hygiejne, sikkerhed, ansvar og bæredygtighed. -
Bachelor
Spanish (Chile)
Feb 2022
på universitet
 
Horizonte University Foundation
Cundinamarca, Colombia

Unihorizontista gastronomiprofessionel er mere end en CHEF, han er en KULINÆR KUNSTNER trænet med disciplin, lederskab og beslutsomhed for at skabe gourmetforslag, der gør en ... +

Unihorizontista gastronomiprofessionel er mere end en CHEF, han er en KULINÆR KUNSTNER trænet med disciplin, lederskab og beslutsomhed for at skabe gourmetforslag, der gør en forskel. Du vil være i stand til at styre gastronomiske virksomheder, du vil være i stand til at arbejde som en kulinarisk specialist i nationale og internationale teknikker, du vil have styrken og evnen til at generere innovative forslag til bagværk, barista, cocktails, parring og enologi, blandt andre . -
Bachelor
Spanish (Colombia)
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
INPAHU University Foundation (Fundación Universitaria INPAHU (UNINPAHU))
Bogotá, Colombia

Fagmanden inden for turisme og gastronomi i UNINPAHU er kendetegnet ved hans evne til lederskab, innovation og serviceholdning; kan styre og lede turisme og gastronomiske proj ... +

Fagmanden inden for turisme og gastronomi i UNINPAHU er kendetegnet ved hans evne til lederskab, innovation og serviceholdning; kan styre og lede turisme og gastronomiske projekter; den er kreativ, og derfor kan den generere værdipropositioner inden for gastronomikunsten; Desuden designer den turistprodukter, formulerer og evaluerer politikker, der sigter mod at fremme lokal, regional og national turisme. Vores professionelle anerkender vigtigheden af turisme og gastronomi som grundlæggende sektorer i den nationale og internationale økonomi. -
Bachelor
Spansk
Jan 2022
på universitet
 
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Cundinamarca, Colombia

Professionel i gastronomi fra San Mateo University Foundation har færdighederne til at: Overvåge og verificere gastronomi og drikkevarer fra den administrative ledelse. Fortol ... +

Professionel i gastronomi fra San Mateo University Foundation har færdighederne til at: Overvåge og verificere gastronomi og drikkevarer fra den administrative ledelse. Fortolke og standardisere kulinariske opskrifter i overensstemmelse med eksisterende tendenser og virksomhedens krav. Kontroller kvaliteten i gastronomiske produktionsprocesser ved hjælp af definerede systemer. Udfør analyse, planlægning og kontrol af omkostninger og udgifter i den gastronomiske drift. Leder køkkenets menneskelige talent baseret på fremskrivning af salg, produktionsbehov og virksomhedens politikker. Administrer begivenheder med organisatorisk og planlægningskapacitet, der muliggør tilstrækkelig levering af de nødvendige tjenester og permanent søgning efter innovation. Opfatt madens organoleptiske egenskaber og de transformationer, de gennemgår som følge af teknologiske og kulinariske processer. -
Bachelor
Spanish (Colombia)
Jan 2022
på universitet
 
Instituto Profesional DUOCUC
Santiago Metropolitan Region, Chile

Den gastronomiske administrator ved afslutningen af ​​sine studier vil være i stand til at designe, styre, producere og kommercialisere gastronomiske tilbud, internationale og ... +

Den gastronomiske administrator ved afslutningen af ​​sine studier vil være i stand til at designe, styre, producere og kommercialisere gastronomiske tilbud, internationale og nationale med chilensk regional identitet, overvåge og styre stadierne i produktionsprocessen og tjenesterne inden for de forskellige områder af branchen . gastronomisk, i henhold til tendenser, krav og etablerede kvalitetsstandarder. Betjen den nationale og internationale kunde ved at levere produkter, der opfylder deres behov på deres sprog, engelsk og fransk. Formuler gastronomiske projekter i henhold til branchens behov og administrer de nødvendige ressourcer til deres realisering. I sin dannelse fremmer Duoc UC udviklingen af ​​integrerede mennesker, bevidste om deres transcendente værdighed, og engageret i mennesker og samfund, integrering af etik, kristne værdier og udvikling af de nødvendige færdigheder til nutidens verden. Det forbedrer også evnen til at arbejde som et team, løse problemer samt evnen til at generere innovative ideer, lære og konstant opdatere. -
Bachelor
Spanish (Chile)
Feb 2022
på universitet
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentina

Bliv en Professional Baker of excellence med det mest komplette program i Latinamerika på en accelereret måde på bare 5 måneder. Du lærer at lave alle slags forskellige nation ... +

Bliv en Professional Baker of excellence med det mest komplette program i Latinamerika på en accelereret måde på bare 5 måneder. Du lærer at lave alle slags forskellige nationale og internationale brød samt moderne og avantgarde-kreationer. Kurset bør suppleres med vores bog "Professional Bakery Techniques" skrevet af Paulo Sebess, vores direktør, ekspert i internationalt bageri og vinder af internationale priser. Klasserne er 100% online med trin-for-trin forklaringer og optaget i HD-videoer, så du ikke går glip af en enkelt detalje af forberedelserne og teknikkerne. Du vil også supplere din læring med kurser i sikkerhed og hygiejne på arbejdspladsen og håndtering af fødevarer, ernæring, pizzaer og empanadas. Mausi Sebess er det eneste institut, der leverer MasterChef -certifikater. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Online
 
NOUN Eventos
Buenos Aires, Argentina

Allestedsnærværende i madjournalistikens verden kræver objektivitet og stil. Den seneste trend med blogs og specialiserede publikationer til at promovere og dokumentere en kon ... +

Allestedsnærværende i madjournalistikens verden kræver objektivitet og stil. Den seneste trend med blogs og specialiserede publikationer til at promovere og dokumentere en konkurrencedygtig og innovativ industri kræver en dokumentarfilmsprofil, der går ud over den daglige reporter eller korrespondent. Enhed 1: Gastronomisk journalistik Videnskab og kunst med madlavning Historie og dens kulinariske hovedpersoner Gourmetens erhverv: teknikker og færdigheder Den kulinariske fortælling: den gastronomiske journalists profil Stilen og evnen til Savoir vivre Den væsentlige litteratur i regional gastronomi Forskellen mellem teknik og kunst, når man skriver om gastronomi -
BA
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Online
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentina

Bliv en professionel konditor af ekspertise, der mestrer alle de nødvendige teknikker til at arbejde i de bedste konditorier i verden på bare 5 måneder. Klasserne er 100% onli ... +

Bliv en professionel konditor af ekspertise, der mestrer alle de nødvendige teknikker til at arbejde i de bedste konditorier i verden på bare 5 måneder. Klasserne er 100% online, med trin-for-trin forklaringer, optaget i HD-videoer, der viser dig alle detaljer, så du lærer at lave klassiske og moderne søde tilberedninger, kager, petits gâteaux, petits fours og desserter på tallerkenen, som ingen anden side. Du vil også supplere din læring med kurser om sikkerhed og hygiejne på arbejdspladsen og håndtering af fødevarer, ernæring, drikkevarer og spiritus og introduktion til vinens verden. Mausi Sebess er det eneste institut, der tilbyder MasterChef -certifikater. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Online