$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi i Taiwan - Gastronomi-uddannelser i Taiwan Gastronomi

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.Taiwan, officielt Republikken Kina, er en stat i Østasien og den første konstitutionelle republik i Asien. Taiwan har flere gode universiteter, hvoraf mange… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Taiwan, officielt Republikken Kina, er en stat i Østasien og den første konstitutionelle republik i Asien. Taiwan har flere gode universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med udenlandske universiteter, og disse er en god måde at opleve livet i Taiwan.

Gastronomi i Taiwan - Tag din Bachelor i Taiwan. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Taiwan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Taiwan, en af Asiens førende bageribrancher, kaldte for at give en studerende en platform til at lære og udvikle klassiske bageri- og konditoriværdigheder. Praktisk praksis og ... +

Taiwan, en af Asiens førende bageribrancher, kaldte for at give en studerende en platform til at lære og udvikle klassiske bageri- og konditoriværdigheder. Praktisk praksis og præcise teknikker giver dig mulighed for at producere en række bagerivarer, bagværk og centerpieces. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk
 
DaYeh University
Taipei, Taiwan

Siden 2012 har bage- og drikkevareindustrien over NT $ 100.000.000.000 værdi i Taiwan. Tidligere blev bagetalenter altid dyrket ved traditionelle måder, der blev overleveret f ... +

Siden 2012 har bage- og drikkevareindustrien over NT $ 100.000.000.000 værdi i Taiwan. Tidligere blev bagetalenter altid dyrket ved traditionelle måder, der blev overleveret fra mester til lærling. Selvom dette understreger mesterens udførelse, mangler denne type læring moderne ledelseskoncepter, herunder omkostningskontrol, ernæringsforståelse og sundhedssikkerhed, og er derfor ude af stand til at dyrke talentfulde fagfolk fra vestlig bagning, der har både et internationalt og moderne syn. Dette er grunden til, at dette program blev oprettet. Programmet er opdelt i to moduler: Det første refererer til det praktiske modul til bagning og drikkevarer, som hjælper eleverne med at få en teoretisk forståelse af teorien, såsom brød, snacks og kagepraksis og håndteringsevne. Det andet modul tager sigte på modulet bagning og drikkevarehåndtering og marketing med fokus på at lære evnen og faglig viden om fødevarehygiejne og sikkerhed, menneskelige ressourcer, planlægning, ledelse og kreativ markedsføring. -
Bachelor
Kinesisk
på universitet