BACHELORSTUDIES.DK

Gastronomi Antalya - Gastronomi-uddannelser i Antalya Gastronomi, Antalya

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Antalya kunne være verdens fjerde mest besøgte by, men det har også mere end 32 tusinde studerende. De fleste af dem er på Akdeniz University. Der er også to flere universiteter - Antalya International University og AKEV Antalya University, der blev startet frisk i 2012.

Gastronomi Antalya - Tag din Bachelor i Antalya. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Gastronomi, Antalya Filter

Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst

Antalya Bilim University
på universitet Fuldtid 8 måneder September 2019 Tyrkiet Antalya

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat.