$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi Istanbul - Gastronomi-uddannelser i Istanbul Gastronomi, Istanbul

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Besiktas ligger ved Bosporus, som en af ​​Istanbuls kvarterer. Det har en lang historie, startende fra før byzantinsk tid, og når det kommer til uddannelse, er en campus Bahcesehir Universitet placeret der, sammen med Hacettepe University.

Gastronomi Istanbul - Tag din Bachelor i Istanbul. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Tyrkiet
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Istanbul Medeniyet University
Istanbul, Tyrkiet

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkente ... +

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkenteknikker, mad- og drikkevareforvaltning, madvidenskab, madkultur og historie, der har al den nødvendige akademiske og aktuelle viden og praksis inden for deres område , udviklet sig inden for kulturelle og sociale områder, videnskabelig Det giver uddannelse i retning af at oplære køkkenkokke, der kan løse problemer og arbejde med metoder, kombinere al denne viden og færdigheder med universel viden og praksis og bruge dem på en måde, der vil være gavnligt for deres land og det samfund, de lever i. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet