close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Neuss - Markedsføring-uddannelser i Neuss Markedsføring, Neuss

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.Kandidater fra Bachelor i Marketing vil være i stand til at holde varierende positioner inden for forskellige brancher. Dette skyldes, at marketing er berørt… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Kandidater fra Bachelor i Marketing vil være i stand til at holde varierende positioner inden for forskellige brancher. Dette skyldes, at marketing er berørt med udvikling og markedsføring af et produkt, som dækker det meste af økonomisk udveksling i verden. Studerende vil være i stand til at forstå de forskellige emner, der spænder fra forbrugernes adfærd til produktet distribution.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Neuss er en tysk by beliggende i den vestlige bred af Rhinen i staten Nordrhein-Westfalen. Det har en befolkning på mere at 100.000 mennesker. Neuss er identificeret med sine historiske romerske steder.

Markedsføring Neuss - Tag din Bachelor i Neuss. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Hochschule Neuss
Neuss, Tyskland

Interesseret i kommunikation, forretning og IT og har en affinitet for sociale medier og de nye medier? De vil have de værktøjer for marketing og de forskellige

Interesseret i kommunikation, forretning og IT og har en affinitet for sociale medier og de nye medier? De vil have de værktøjer for marketing og de forskellige -
Bachelor
Fuldtid
7 semestre
Tysk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder