close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Austin - Markedsføring-uddannelser i Austin Markedsføring, Austin

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Kurser i markedsføring og kommunikation lære, hvordan du opretter en markedsføringsplan baseret på principper markedsundersøgelser og m… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Kurser i markedsføring og kommunikation lære, hvordan du opretter en markedsføringsplan baseret på principper markedsundersøgelser og markedsføring. Disse klasser normalt en del af en certificering eller uddannelse. Andre emner omfatter, hvordan man udnytter beslutning forbruger gør tendenser til at hjælpe med at skabe et image.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

The University of Texas-Austin har det højeste antal studerende indskrevet i Austin. Andre populære institutioner er St. Edwards Universitet, Concordia University of Texas og Houston-Tillotson University.

Markedsføring Austin - Tag din Bachelor i Austin. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Online | MBA | MSc
format_list_bulleted Filtre
Huston-Tillotson University School of Business and Technology
Austin, USA

Marketing-programmet giver de studerende mulighed for at lære komponenterne i marketing ved bredt at fokusere på "styring" af forfremmelse, salg og distribution. Studerende, d ... +

Marketing-programmet giver de studerende mulighed for at lære komponenterne i marketing ved bredt at fokusere på "styring" af forfremmelse, salg og distribution. Studerende, der er interesseret i en karriere inden for markedsføring, vil yderligere nyde emner, der inkluderer forbrugeradfærd, markedsundersøgelser og det internationale marked og deres indvirkning på markedsføringsstrategier. -
Bachelor
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder