close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Raleigh - Markedsføring-uddannelser i Raleigh Markedsføring, Raleigh

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Kurser i markedsføring og kommunikation giver up-to-date uddannelse i de nyeste marketing-kanaler såsom digitale medier. Der er en række… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Kurser i markedsføring og kommunikation giver up-to-date uddannelse i de nyeste marketing-kanaler såsom digitale medier. Der er en række programmer, der leverer kurser i formater, der spænder fra det traditionelle klasseværelse indstilling til online fjernundervisning.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Raleigh ligger i North Carolina, USA. Byen er hjemsted for en lang række offentlige, samfund og private (for profit) videregående uddannelsesinstitutioner faciliteter. Sammen med akademisk ekspertise institutionerne er kendt for sports-og rekreative begivenheder.

Markedsføring Raleigh - Tag din Bachelor i Raleigh. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
William Peace University
Raleigh, USA

Som marketingfag ved William Peace University får du et stærkt fundament i, hvad der kræves for at skabe, administrere og forbedre brands for at maksimere deres værdi for forb ... +

Som marketingfag ved William Peace University får du et stærkt fundament i, hvad der kræves for at skabe, administrere og forbedre brands for at maksimere deres værdi for forbrugerne. Både kreative og analytiske typer kan finde et hjem inden for det brede felt af markedsføring, der omfatter hele spektret af aktiviteter, der matcher varer, tjenester og immaterielle aktiver med forbrugernes behov og ønsker. WPU's Marketing-program giver et solidt fundament i marken, der dækker en række discipliner såsom reklame, PR, medieplanlægning, salgsstrategi og mere. Kommunikation og computerfærdigheder lægges vægt på, og samarbejde er et vigtigt aspekt af programmet. Professionelle selv, WPU-fakultetet er aktive inden for deres felter og godt forbundet, så der er masser af muligheder for at anvende din viden gennem projekter og praktikophold. I betragtning af bredden af feltet og dets mange applikationer på tværs af non-profit, for-profit og offentlige sektorer har Marketing Majors en bred vifte af karrieremuligheder. US Office of Business and Labor Statistics rapporterer følgende medianløn for job inden for dette felt: Salgschef: $ 114K Markedsundersøgelsesanalytiker: $ 62K Advertising Manager: $ 96K Marketing Manager: $ 128K -
Bachelor
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder