close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Conway - Markedsføring-uddannelser i Conway Markedsføring, Conway

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.Kandidater fra Bachelor i Marketing vil være i stand til at holde varierende positioner inden for forskellige brancher. Dette skyldes, at marketing er berørt med udvikling o… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Kandidater fra Bachelor i Marketing vil være i stand til at holde varierende positioner inden for forskellige brancher. Dette skyldes, at marketing er berørt med udvikling og markedsføring af et produkt, som dækker det meste af økonomisk udveksling i verden. Studerende vil være i stand til at forstå de forskellige emner, der spænder fra forbrugernes adfærd til produktet distribution.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Conway County, Arkansas med en befolkning på knap 70.000 er tilnavnet "The City of Colleges". Det er en fremragende beliggenhed for ungdomsuddannelse.

Markedsføring Conway - Tag din Bachelor i Conway. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Coastal Carolina University E. Craig Wall Sr. College of Business
Conway, USA

Marketingstuderende fokuserer på at forstå markedet og udvikle passende marketingstrategier for deres organisationer. Markedsførere samler købere og sælgere på markedet for at ... +

Marketingstuderende fokuserer på at forstå markedet og udvikle passende marketingstrategier for deres organisationer. Markedsførere samler købere og sælgere på markedet for at give hver part mulighed for at realisere deres ønskede resultater. For købere betyder det løsninger på deres problemer. For sælgere betyder det typisk at øge markedsandele, indtægter, rentabilitet og andre resultater. Markedsførere skaber værdipapirer (varer, tjenester, ideer osv.), Der prissættes, promoveres og distribueres på en konkurrencedygtig og dynamisk markedsplads. -
Bachelor
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder