Bachelorgrad i international business

Kajaani University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelorgrad i international business

Kajaani University of Applied Sciences

Målet med bachelorgrad i International Business er at give både finske og internationale studerende med en høj kvalitet merkantile uddannelser og international erfaring fra erhvervslivet. Programmet sigter på at give de studerende med de vitale færdigheder, der kræves for at arbejde i ekspertstillinger i små og mellemstore virksomheder, der er involveret i international business. Programmet er designet til at fremme udviklingen af ​​iværksætterevner inden for områderne International Business. Ved afslutningen af ​​de krævede 210 point inden tre og et halvt år, er kandidater tildeles en Bachelor of Business Administration. Undervisningssproget i dette program er engelsk.

Det Kandidatuddannelsen i International Business dækker følgende seks vigtigste kompetencer;

  • International Business Awareness
  • Interkulturel Tilpasningsevne
  • International Operations Management
  • International marketing management
  • International strategisk ledelse
  • Organisationsudvikling

Struktur af programmet

Grundlæggende studier give den studerende de grundlæggende oplysninger er nødvendige for at forstå de grundlæggende processer i virksomhedsdrift. Professionelle studier omfatte særlige undersøgelse moduler, der dækker forskellige områder af internationale aktiviteter. Undersøgelserne understreger rammer og strategier for international business, international markedsføring, økonomi, finansiering, international ledelse og kommunikationsevner. Yderligere specialisering studier og gratis choice undersøgelser give den studerende mulighed for at uddybe og udvide viden om hans / hendes eget fagområde.

En væsentlig del af uddannelsen er også en 5-måneders praktikperiode, som giver dig mulighed for at anvende indlærte teori i praksis. Praktikken kan gennemføres i Finland eller i udlandet. Mod slutningen af ​​studiet, vil du også udfylde en afhandling i form af projektarbejde, forskningsarbejde eller anvendt forskning. Formålet med specialet er at demonstrere din evne til at anvende den viden og færdigheder erhvervet under studiet.

Kandidater i International Business program vil være i stand til at vælge fra en bred vifte af beskæftigelsen positioner bliver selvstændig at arbejde med ledelse, planlægning og udvikling stillinger inden projekter, salg og markedsføring i både private og offentlige sektor.

Teori og Practise kombinerede

At studere på et universitet i anvendt videnskab i Finland praktisk orienteret. Undersøgelserne i International Business program omfatter foredrag og seminarer for at give den teoretiske baggrund for de emner, men også en masse gruppearbejde, projektarbejde og præsentationer til at anvende teori til praksis. De studerende vil deltage i det virkelige liv business projekter og også i at arrangere forskellige former for arrangementer i forskellige kurser.

Muligheder for Student Exchange

Som en studerende på Kajaani University of Applied Sciences, vil du være i stand til at gennemføre en del af dine studier og / eller praktik i udlandet ved hjælp af vores store netværk af samarbejdspartnere. De studerende kan modtage økonomisk støtte fra KAMK for deres udvekslingsophold. Det er også muligt at opnå en dobbelt grad med en partner universitet i Tyskland ved at udfylde en del af studierne i Tyskland.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
7 semestre
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Finland - Kajaani
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Kajaani
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen