Bachelorgrad i psykologi (æresbevisninger)

Generelt

Program beskrivelse

Psykologi handler om mennesker, det er rundt omkring os og berører alle aspekter af vores liv . Den fascinerende grad undersøger social adfærd og sind. Hvis du undrer dig over, hvorfor vi handler som vi virker, hvad udløser vores tanker og følelser, du kigger på de rigtige fagområder!

Psykologi er et af de mest varierede og dynamiske videnskabsområder, og programmet forbereder eleverne til den brede vifte af muligheder for kandidatuddannelse og spændende karrieremuligheder.

Med så mange forskellige fremtidige muligheder og både praktisk og teoretisk tværfaglig læring vil de studerende kunne træffe et velinformeret valg vedrørende retningen af ​​fremtidige fagområder og mulige karrieremuligheder.

Fordi menneskelig adfærd spiller en kritisk rolle overalt, kan psykologer bidrage med deres ekspertise inden for mange forskellige erhvervskontekster : sundhedspleje, uddannelse, menneskelige ressourcer, ledelse, regeringspolitiske oplysninger, træning og coaching, sport, kommunikation, markedsføring, reklame og forskning.

Kommunikation og læring færdigheder af kurset

 • Kommuniker med specialister og ikke-specialister på psykologiske konceptuelle rammer, støtte dem med passende argumenter, udtryksfærdighed og brug af passende terminologi og sproglige koder. Samtidig besidder en omfattende begrebsmæssig sproglig arv til at konfrontere yderligere, relaterede disciplinære, økologiske områder, der er relateret til studieplanen.
 • Kommuniker kvantitativ og kvalitativ information med konceptuel og terminologisk klarhed ved at bruge det til at identificere løsninger, ramme problemer og skabe forbindelser til relaterede, organiske spørgsmål i sin læseplan.
 • Begrundelse skarpt og med klarhed om begreberne psykologi, fremme af fleksibel kommunikation, manøvrering fagligt blandt de problematiske spørgsmål, der stilles og identificere de mest hensigtsmæssige strategier til kommunikation af løsninger, diskussionspunkter, mulige måder at fortolke på. Han besidder de sproglige og argumentative værktøjer til fremskridt og styrker individuel læseplanerfaring inden for beslægtede fagområder.
 • Brug personlige læringsstrategier, som de har erhvervet, så de kan identificere styrken og begrænsningerne af deres viden og færdigheder og dermed forstå, hvordan man rammer de specifikke områder, hvor de kan etablere deres potentiale.
 • Fortolk deres specifikke modtagelse af nøglefærdigheder, ved at vide, hvordan man identificerer områder, problemer og sammenhænge, ​​hvor de kan placeres og opgraderes.
 • Identificere deres egne læringsspecifikationer klart, ved hvordan de kan opfange deres styrker og svagheder ved at udvikle og forbedre dem på en måde, der er sammenhængende og organisk til de særlige kendetegn ved deres kernekompetencer.

Viden

Antallet af tilgange til anvendelsen af ​​programmets psykologiske videnskab gør det muligt for eleverne at udforske deres ansøgning til de moderne udfordringer i vores samfund.

Erverver avanceret viden om psykologi som et fagfag og placerer det inden for humanioraområdet. Lægger også grundlaget for en frugtbar diskussion blandt beslægtede discipliner som filosofi, sociologi, antropologi og medicin, at finde ideer til yderligere refleksion og understrege deres specifikke forskelle.

Analyserer eksperimentel metode i psykologi, disciplinens historie, de vigtigste teorier og applikative effekter, forstå deres styrker og svaghed. Eleven vil således være godt forberedt på at erhverve en stadig mere fuldstændig og specifik forståelse med solide tværfaglige fundament, der kan bruges til at opbygge et harmonisk overblik over mennesket som et komplekst ekspressivt system af kvalitative opdagelser.

Kompetencer

Den studerende erhverver evnen til at arbejde i et hold, der demonstrerer avancerede færdigheder i gruppearbejde og personlig studie. Disse forbedrede færdigheder vil have en positiv indflydelse på evnen til at opretholde argumenter baseret på personlige, videnskabeligt baserede ideer, om fortolkning og problemløsning i komplekse psykologiske situationer og vil danne grundlag for en solid base for fremtidig undersøgelse. Det vil også fremhæve vigtigheden af ​​social og følelsesmæssig interaktion med andre, hvad enten de er specialister eller ikke-specialister, identificerer registre og sproglige koder, der passer til situationen.

Skills

Eleven bestemmer en præcis tilgangsmåde til disciplinen, herunder relationelle, følelsesmæssige og kognitive aspekter, der interagerer med hinanden. Gennem casestudier, workshops og supervisioner erhverver og implementerer de studerende eksperimenter nye interaktive modaliteter, der er resultatet af konceptuel internalisering af passende, erfaren viden. De tænker kritisk på de indhøstede begreber, skelner den normale udvikling fra de dysfunktionelle aspekter af sindet og anvender korrekt problemløsning på de mentale problemer, alt inden for en organisk, etisk og antropologisk referenceramme.

At studere psykologi i et internationalt miljø kan virkelig sætte dig adskilt fra pakken.

Som en undersøgelse af menneskets sind skal psykologiens område tage særligt hensyn til kulturen og hvordan forskellige samfund påvirker adfærd. Studerende får mulighed for at evaluere emner fra internationale og kulturspecifikke perspektiver og at afrunde deres læseplan.

Modul År ECTS
Modul: Generel biologi 1 5.
Modul: Elements of human anatomy 1 5.
Modul: Engelsk 1 4.
Modul: Informatik 1 4.
Modul: Generel Psykologi 1 8.
Modul: Social- og gruppesykologi 1 8.
Modul: Metoder og teknikker til kvalitativ og kvantitativ forskning i psykologi 1 6
Modul: Grundlæggelser af humaniorafilosofi og epistemologi 1 6
Modul: Fundamentals of sociological thought 1 4.
Modul: Fundamentals of Psychology 1 6
Modul: Teoretiske modeller af psykologi 1 4.
Modul: Kulturel antropologi af sundhed og sygdom 2 6
Modul: Psykobiologi og fysiologisk psykologi 2 6
Modul: Neurovidenskab og fundament af neuropsykologi 2 8.
Modul: Psykologi af familien 2 8.
Modul: Generel og social pædagogik 2 5.
Modul: Udviklingspsykologi 2 8.
Modul: Dynamisk psykologi 2 8.
Modul: Psykologiske testteorier og teknikker 2 6
Modul: Personlighedens psykologi 2 5.
Modul: Generel etik og adfærd 2 5.
Modul: Klinisk psykologi og det terapeutiske forhold 3 8.
Modul: Psykologi af arbejde og organisationer 3 8.
Modul: Psykiatri og psykofarmakologi 3 5.
Modul: Kommunikationspsykologi 3 5.
Modul: Klinisk Neuropsykologi 3 5.
Modul: Kunstig intelligens 3 6
Modul: Filosofisk antropologi 3 4.
Modul: Praktik 3 6
Modul: Afhandling 3 8.

Hvordan man ansøger

 1. Klik på "ENROLL" og udfyld online-formularen "RISERVAZIONE DEL POSTO";
 2. Ved indsendelse vil du modtage en bekræftelses email;
 3. Separat vil du modtage en anden email med reservationsgebyret og UCM-bankoplysningerne for at påvirke betalingen.
 4. Du vil modtage en e-mail med dine legitimationsoplysninger for at få adgang til UCM Student Area, så snart betalingen er modtaget af os;
 5. Når du har indtastet Student-området, skal du downloade tilmeldingsskemaet, underskrive det og uploade det sammen med de øvrige dokumenter, der anmodes om
 6. Du bliver derefter forpligtet til at betale studieafgiften (eller den første rate);
 7. Når betalingen er modtaget af os, vil du modtage en bekræftelses-email, som du er medlem af UCM;
 8. 8. Endelig bliver du ved starten af ​​kurset bedt om at præsentere de originale kopier af alle de dokumenter, der er uploadet på Studenterområdet, til UCM-sekretæren.

GEBYRER

Registreringsgebyr: € 150

Undervisningsgebyr: € 5.800 årligt gebyr (€ 5.950 hvis i 2 rater)

Afsluttende eksamensgebyr (inden for 30 dage fra slutprøven): € 1.500

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

UCM sources for worldwide innovative learning approaches, reinterprets and offers them to students who are aiming to be part of the new international job trends.

UCM sources for worldwide innovative learning approaches, reinterprets and offers them to students who are aiming to be part of the new international job trends. Minimer