Bachelorgrad i turisme og fritid

Generelt

Program beskrivelse

I det nuværende panorama af international turisme er bekymring for bæredygtighed, voksende konkurrence mellem destinationer og efterspørgsel efter kvalitet til en rimelig pris udfordringer, der samles i et miljø, der allerede er af natur underlagt kontinuerlig transformation og i nogle tilfælde ustabilitet.

Som svar på denne situation tilbyder Ostelea School of Tourism and Hospitality en ny bachelorgrad i turisme og fritid, som understøttes af en international tilgang, hvor ture ikke blot ses som en handling til rejse eller formidling og kommercialisering af turistprodukter, men snarere tværtimod, det omfatter alle de aktiviteter og agenter, der er involveret i turistsektoren, der manifesterer sig gennem ture. Desuden forstås fritid at forbruget af turisme afspejles på tværfaglig måde i alle elementerne i turistsystemet.

Hovedformålet med bachelorgraden er at udstyre fagfolk, der arbejder i enhver funktionel afdeling, til med succes at styre virksomheder og virksomheder primært dedikeret til planlægning og styring af international turisme og fritidsdestinationer og produkter.

Til dette formål leverer bachelorgraden en bred vifte af undervisning, der dækker turistfirmaer, ressourcer, produkter, destinationer og værktøjer til international turismestyring for at gøre det muligt for vores studerende at nå en strategisk global vision, der gælder for enhver af de professionelle og karrieremuligheder som denne bachelorgrad er designet til.

130313_pexels-photo-408503.jpegslon_dot_pics / Pexels

Årsager til at tage bachelorgrad i turisme og fritid på Ostelea

Et tosproget program på spansk og engelsk

 • Med valgfrie sprog russisk og tysk.
 • Mulighed for at vælge to rejseplaner med større.
 • Obligatoriske praktikpladser fra det første år og frem.

Da bachelorgraden er tosproget, kræves det, at de studerende har et minimumsniveau på B2 for at kunne følge undervisningen på engelsk. For at støtte vores studerendes læringsproces tilbyder vi derfor et online interaktivt engelsk-kursus gratis, som studerende kan gennemføre uafhængigt og frivilligt gennem hele uddannelsen. Kurset består af fire niveauer: Elementær, mellemliggende, lavere mellemliggende og øvre mellemliggende. Ostelea giver også studerende adgang til Pearssons interaktive platform Min engelske grammatik, så de kan komme videre med deres sprogindlæring på en fuldt personaliseret måde.

Kurset er designet af fagfolk og udgives af Grupo Planeta.

Internationale udvekslinger

Foruden ERASMUS-programmet har Ostelea et stort antal private partnerskabsaftaler med udenlandske universiteter, der muliggør studerendes internationale mobilitet på udvalgte programmer med undervisningsprogrammer, der falder sammen med skolen. Disse partnerinstitutioner inkluderer UPC i Lima (Peru), Universidad Anáhuac Mayab (México) og INSEEC (Paris).

Kommando af specialiseret software

De studerende på bachelorgraden lærer om rejsebestyringsstyring ved hjælp af Amadeus E-learning, en af de førende bookingplatforme på globalt plan. Studerende, der med succes afslutter kurset, får et certifikat udstedt af Amadeus, der akkrediterer, at de er bestået.

Deltagelse på sektormesser

Studerende deltager i sektormesser gennem de fire år, såsom Barcelona Travel, der betragtes som den vigtigste messe i sektoren i Catalonien, og IBTM, en af de førende begivenheder inden for forretningsturisme.

Internationalt fakultet

En del af indholdet på visse kurser undervises af undervisere fra Osteleas partnerhøjskoler og universiteter. I studieåret 2015/2016 inkluderede gæsteforelæsere Greg Richards fra Tilburg University (Holland); Maria Kirstine Lovén fra Københavns Handelshøjskole. og José Antonio Vázquez fra Universidad Autónoma de México.

Besøg i virksomheder og organisationer

 • Inden for rammerne af kurserne går studerende på praktiske besøg, der sætter dem i stand til at afrunde det indhold, der er dækket i klasseværelset. De hidtidige besøg inkluderer Hotel Cotton House, Poble Sec Air Raid Shelter, Boqueria Market, Calella Tourism Museum, Hotel ZT Villa Olímpica Suites og Mercat del Born kulturcenter, blandt andre.
 • Serier af møder med hoteldirektører og direktører i restaurantvirksomheder og internationale turistkonsulenter.

Tværfagligt projekt

De studerende arbejder på et projekt, der gennemføres i fællesskab af alle kurserne, både i første og andet år. Det tværfaglige projekt simulerer en rigtig professionel ramme

Forskningsgruppe

Medlemmer af kandidatens akademiske fakultet er en del af Osteleas multidisciplinære forskningsgruppe for turisme (GRIT), hvis videnskabelige produktion fokuserer på området for international turiststyring.

Bachelorgrad i turisme og fritid giver dig følgende fordele

 • Reaktion på et eksisterende uddannelsesbehov
  Fremme af læring med hensyn til de grundlæggende spørgsmål om teori, procedurer, politikker, praksis og oplevelser inden for turisme og fritid.
 • Specialiseret sig i teknisk og administrativ ledelse af virksomheder
  Tilvejebringelse af et grundlæggende organ med højere undervisning, der udstyrer deltagerne til at specialisere sig i teknisk og udøvende ledelse af virksomheder og institutioner inden for turisme og fritid.
 • Generering af specifikke specialiseringsprofiler
  Dette dækker både behovene for forretningsstyring og styring af gruppeaspekter og især turisme kapitalisering af naturlige og kulturelle ressourcer.
 • Mellemlægning og bevidstgørelse
  • Af den videnskabelige, økonomiske, sociale, regionale og personlige relevans af turisme og fritid.
  • Fremme af udviklingen af kritisk tænkning om rolle og konsekvenser af udviklingen af turisme og fritid i en ulig og globaliseret verden.
 • Design, planlægning og styring af forretningsprojekter
 • Introduktion af studerende til design, planlægning og styring af forretningsprojekter og markeder inden for turisme og fritidssektoren.
 • Fremme af anerkendelse af forskellene og kontinuiteten mellem turisme og fritid.
 • Styrke kombinationen af kreativitet, forretningsvision og organisatoriske færdigheder inden for iværksætterinitiativer inden for turisme og fritid.
 • Fremme og standardisering af viden
 • Fremme af viden om de nuværende politikker, strategier og handlinger implementeret af institutioner, virksomheder og sociale agenter i relation til turisme og fritid.
 • Standardisering af overførsel af viden i relation til turisme for at forhindre fragmentering af indhold, der er undervist af et for stort antal videnområder.
 • Sikring af en tværfaglig og tværfaglig tilgang til turisme og fritid.

Træningsplan

Denne bachelorgrad i turisme & amp; Fritid tegner sig for 240 ECTS-point fordelt på de fire år, som programmet kører. Dets struktur, indholdssekventering og akademisk organisering er udviklet på baggrund af de lokaler, der er fastsat i kongeligt dekret 1393/2007, den 29. oktober, der regulerer officiel universitetsundervisning i vores land, ændret ved kongeligt dekret 861/2010; og principperne og filosofien for det europæiske område for videregående uddannelser, som er lovligt vedtaget i Spanien gennem den organiske ændringslov til universitetsloven (LOMLOU) fra 2007.

 • Struktur og international finansiering af turistsektoren.
 • Talentstyring og innovation i globale kontakter.
 • Forretningsstyring af organisation af begivenheder og forretningsturisme i globale miljøer.
 • International markedsføring, protokol og organisering af arrangementer og forretningsturisme.
 • Kandidatafhandling.

Der er to muligheder for at gå til kandidatgraden i turisme og fritid:

Major 1: Turismevirksomhed og destinationsstyring

Major 2: Fritidsstyring

Adgang

Optagelsesprocessen sikrer kandidaternes egnethed, hvilket gør det muligt for alle deltagere at få mest muligt ud af deres læringserfaring.

Indgangskrav:

 • Studerende, der har bestået universitetsindgangseksamen (PAU) eller tilsvarende prøver.
 • Studerende med kvalificerede erhvervsuddannelseskvalifikationer.
 • Studerende med udenlandske kvalifikationer med ækvivalensakkreditering.
 • Universitetsgrad eller lignende kvalifikationer.
 • Studerende, der har bestået indgangsprøver for folk over 25 år.
 • Studerende, der har bestået indgangsprøverne for folk over 45 år.

Certificering

Deltagere, der med succes afslutter programmet, vil modtage:

 • Kvalifikationen af en bachelorgrad i turisme og fritid fra Ostelea, School of Tourism & Hospitality. (officiel)
 • Kvalifikationen af en bachelorgrad i international turisme og fritid fra EAE Business School. (Institutionelle)
 • Den officielle universitetskvalifikation for en bachelorgrad i turisme og fritid fra Universitat de Lleida . (Institutionelle)

Der er to muligheder for at gå til kandidatgraden i turisme og fritid:

 • Major 1: Turismevirksomhed og destinationsstyring
 • Major 2: Fritidsstyring

For at modtage de kvalifikationer, der er tildelt af EAE og universitetet, skal deltagerne opfylde kravene, der er fastsat af disse institutioner.

Stipendier

Ostelea giver kandidater adgang til stipendier i form af økonomisk støtte med det formål at yde støtte til vores studerende.

Hver ansøgning vil blive evalueret uafhængigt, og tilskuddet vil blive udstedt under optagelsesprocessen, idet kandidaterne bliver underrettet personligt af Admissionsudvalget inden formalisering af indskrivning.

Under ingen omstændigheder udstedes tilskud, der udgør 100% af de samlede tilmeldingsgebyrer.

Finansiel støtte tilbydes i følgende tilfælde:

 • Et depositum betalt på forhånd for at reservere et sted.
 • Akademisk fortjeneste.
 • Kandidater kan også ansøge om UDL's partnerskabstilskud. Find ud af mere på følgende link: http://www.turisme.udl.cat/ca/beques-ajuts/index.html
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Ostelea is an international university centre, belonging to the Training division of Grupo Planeta, specializing in training professionals in the Hospitality and Tourism sectors with a passion for goo ... Læs mere

Ostelea is an international university centre, belonging to the Training division of Grupo Planeta, specializing in training professionals in the Hospitality and Tourism sectors with a passion for good service and a multicultural vision. Minimer
Barcelona , Madrid + 1 Mere Mindre