Bacheloruddannelsen i Restaurant Management henvender sig til de studerende, der er på udkig efter en karriere i restaurant og foodservice industrien.

Traditionel klasseværelseindlæring i kurser som Risk Management og Human Resources i Hospitality Industry hjælper eleverne med at udvikle effektive ledelsesformer og forståelse af arbejdspladsproblemer. I mellemtiden giver klasser som Business Franchising og Restaurant Design eleverne mulighed for at udtrykke deres kreativitet ved at designe og strategisere måder at køre deres egen restaurant på.

Efter færdiggørelse af bacheloruddannelsen kan eleverne søge beskæftigelse i ledelsesstillinger på ledelsesniveau i restauranter, hoteller, cateringfirmaer og andre kommercielle eller institutionelle foodservice-operationer. Mulige stillinger omfatter restaurant manager, catering eller banket manager, spisestue eller room service manager og assistent mad og drikke direktør.

Praktiske kurser Generel uddannelse

  • AMERIKANSKE REGIONALE CUISINE
  • ART OG PRÆSENTATION
  • INTERNSHIP (6 ERFARINGER)

Generel Uddannelse

  • KOMMUNIKATION OG INTERPERSONLIGE FORBINDELSER
  • OFFENTLIGE PRÆSENTATIONER
  • AVANCERET NÆRING
  • PHILOSOPHY AS A WAY OF LIFE
  • ETIK
  • KRITISK TENSKAB OG PSYKOLOGI
  • LEDELSE
  • LØBENDE SPØRGSMÅL I SAMFUNDET
  • BÆREDYGTIGHED I LIV OG ARBEJDE
  • SOCIOLOGI FOR POPULAR KULTUR
  • PERSPEKTIVER OM KONTORPARLIG CIVILISERING
  • ANALYSE AF FILM OG LITERATUR
  • CULTURE OF ENGLAND

Major Specifikke

  • REGNSKAB
  • SPIRITS AND WINE LISTS
  • CATERING
  • MANAGEMENT DYNAMICS
  • Anvendt markedsføring
  • KONVENTION TJENESTER OG SALG
  • MENU PLANNING
  • RISIKOSTYRING *
  • CERTIFICERET SPECIALIST AF VINE 1
  • Hændelses- og underholdningsplanlægning
  • CERTIFIED SPECIALIST OF WINE 2 *
  • KUNDE SERVICE
  • HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
  • HOSPITALITET DESIGN

Erfaringslæring

  • HOSPITALITET TOUR OF ENGLAND

* Certificeringskurser

** kurser kan ændres

Undervisning-betalt rejse

Hver bachelorstuderende får den givende mulighed for at gå på en otte dages tur i England. På deres rejse tager eleverne landets rige historie og seværdigheder, nyder engelsk køkken på værdsatte restauranter og interagerer med nogle af Englands mest respekterede ledere på kulinariske og gæstfrihed.

Undervisning

Vores akademiske år er opdelt i tre ti ugers vilkår. Der kræves i alt seks vilkår for en associeret grad og tolv vilkår for en bachelorgrad.

  • $ 6.350 pr. Sigt (tidlig beslutning)
  • $ 6.550 per semester (fuld tid)
  • $ 9.825 pr. Sigt (deltid)
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra The Restaurant School at Walnut Hill College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
120 uger
Deltid
Fuldtid
Price
- Undervisning: $ 6.350 pr. Sigt (tidlig beslutning). $ 6.550 per semester (fuld tid). $ 9.825 per semester (deltid).
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date