Bacheloruddannelse i international turismeudvikling

Satakunta University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bacheloruddannelse i international turismeudvikling

Satakunta University of Applied Sciences

Bachelor i Hospitality Management
210 ECTS
Gradprogram i turisme
Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Adgangskriterier

Se venligst Studyinfo.fi (overskrift 'Adgang og adgangseksamen') for adgangskriterier.

Indgangstest og interview i foråret 2018

Online adgangskontrol 100 point

SAMK organiserer sin egen adgangskontrol på internettet. SAMK will send eligible applicants directions for testing the exam platform and for completing the entrance examination within two weeks of applying and presenting adequate proof of eligibility. Applicants are required to use their own computer and Internet connection.

I indgangseksamen ansøgerens læringsevner, matematiske færdigheder og forståelse af skriftlig engelsk måles. Entréprøven kan afsluttes fra 15. januar 2018 kl. 8.00 til senest 13. april 2018 kl. 22.00 (hele tiden finsk tid). Hver ansøger har 2 timer til at afslutte eksamen efter start.

Adgangskrav

Ansøgeren skal have mindst 75 point ud af de maksimale 100 point, der skal vælges som elev eller vælges til onlineinterviewet. For at blive anset for udvælgelse fra en reserveplads efter ansøgningsperioden skal ansøgeren opnå mindst 55 point fra onlineundersøgelsen.

Online interview

I bacheloruddannelserne i International Business i Rauma og International Tourism Development i Pori skal ansøgeren have et onlineinterview, efter at han / hun har bestået en af ​​udvælgelsesmetoderne 1, 2 og 3.

Ansøgeren vil blive interviewet via en videoforhandlingsplatform med sin egen computer, webcam og internetforbindelse. I interviewet måles ansøgerens evne til at forstå og producere talte engelsk. Ansøgere, der accepteres til interviewet, sendes detaljerede oplysninger om interviewet og hvordan man tilmelder sig det via e-mail inden for en uge efter afslutningen af ​​udvælgelsesmetode 1 (adgangseksamen), 2 (SAT) eller 3 (GAOKAO). Interviewsne arrangeres fra 22. januar til 22. april 2018. Intervjuet afsluttes om 30 minutter.

Adgangskrav

Online-interviewet bedømmes bestået eller mislykkedes. En bestået kandidat er valgt som studerende, en mislykket ansøger er ikke.

Erhverv og trivsel fra naturen

Grad programmet giver dig kompetence til at understøtte konkurrenceevne turisme destinationer og organisationer på internationale turisme markeder. Du vil udvikle viden om forskellige turisme-relaterede sektorer og aktører for at øge væksten i den internationale turismevirksomhed.

Du vil få et bredt perspektiv på den moderne turismeindustri og dens udvikling på destination og organisatorisk niveau og udvikle kompetencer i at styre destinationer samt forretningsaktiviteter i et multikulturelt, globalt miljø. I dette program lærer du at udnytte den nordlige natur og dets vidundere til at give turister uforglemmelige oplevelser, især i hav- og kystmiljø. Udover erhvervsstudier udforsker du turismen fra forskellige perspektiver, herunder ansvar, sikkerhed og sikkerhed, lov og velfærd.

Dine studier omfatter

 • Orienteringsstudier
 • Turistindustrien
 • Styrkelse af international turisme
 • Destination Management
 • Styring af turismeforretninger
 • Kyst- og Maritime Turisme
 • Praktisk træning
 • Valgfag og supplerende faglige studier
 • Forskning Studier, speciale og modenhed eksamen

Studieordninger

Undervisningssproget er engelsk. Undersøgelserne gennemføres i samarbejde med turistbranchen, dvs. en række serviceudbydere, salgsformidlere, myndigheder og foreninger.

Undervisningen foregår på forskellige måder, alt efter emnet. Der er kontakt lektioner, e-læring, projekter, besøgende forelæsninger og besøg på stedet. Studerende studerer i grupper eller individuelt.

Da SAMK glæder sig over mange udvekslingsstuderende årligt, kan vi garantere internationalisering både hjemme og i forbindelse med den studerendes udvekslingsstudie eller praktikperiode i udlandet.

Praktisk træning og speciale

Udover projekterne har de studerende en praktisk praktikophold på 30 point. Dette kan udføres i Finland eller i udlandet.

I afhandlingen demonstrerer den studerende sin evne til at anvende hans eller hendes viden og færdigheder i praktiske ekspertopgaver relateret til de faglige studier.

SAMK Studerende vil blive ansat

Med international og forretningsmæssig tilgang vil den studerende få gode muligheder for forskellige turisme-relaterede job, såsom tilsynsførende, udviklere, koordinatorer og ledere. Desuden er beredskabet til postgraduate studier udviklet i løbet af denne grad.

Moderne og alsidig Campus

Den nye SAMK campus er beliggende i centrum af Pori, og det er fremtidens læringsmiljø.

 • Over 4000 studerende.
 • Diversificeret: erhvervsliv, sundhedspleje og sociale ydelser, teknologi, turisme.
 • Omkring 600 grader om året.
 • Gode ​​trafikforbindelser: Beliggende ved siden af ​​Pori Travel Center. Det er let at ankomme med en lokal eller langdistance bus og i gåafstand fra lufthavnen.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret January 12, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Contact school
Duration
Varighed
42 måneder
Fuldtid
Price
Pris
7,000 EUR
pr. akademisk år for studerende uden for EU / EØS
Information
Deadline
Locations
Finland - Pori
Startdato : Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Contact school
Finland - Pori
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen