Read the Official Description

Den Bachelorstudiengang Psykologi præget af moderne undervisning, læring og prøveformer og en konsistent teori og praksis netværk. For eksempel, som er baseret på konkrete sager om undervisning og læring metode problembaseret læring (PBL) anvendes. Det betyder, at de studerende i små grupper baseret på patientens historier udvikler teoretisk og anvendt læringsmål og redigere selvstudium involverer indhold fra foredrag, seminarer og litteratur kilder.

En Tyskland-dækkende unikke i Neuruppiner bacheloruddannelse Psykologi repræsenterer nærheden til den kliniske praksis. Den integrerede Kliniktag giver vores studerende mulighed for at lære om daglige liv og samspillet mellem psykologer, læger og sygeplejersker på stedet og i direkte kontakt med patienterne.

Eleverne opnår mens han studerede indgående og bred viden både i neurobiologiske, kognitive, emotionelle, sociale og differentierede tilgange psykologi og i psykologisk vurdering og videnskabelig metode. De lærer at bedømme resultaterne af forskning i emnet og til at evaluere og udvikle en metodisk sikker forståelse af problemer med forskningen. Derudover har de også lære at udvikle deres egen forskning design, udføre, evaluere og nutid.

En vellykket gennemførelse af Bacheloruddannelse "Psychology (B.Sc.)" garanterer et sikkert sted for undersøgelse i kandidatuddannelsen "Klinisk Psykologi og Psykoterapi (M.Sc.)".

VIGTIGSTE fagområder

Top-level Områder af undersøgelsen er tværfagligt (fx i tæt samarbejde med medicin, neurovidenskab, samfundsvidenskab og humaniora samt de integrerede "Grundlæggende Studies"), internationalitet (et bredt internationalt netværk, især inden for psykoterapi, forskningssamarbejder og praktik muligheder i Tyskland og i udlandet) og personlighed (multi-perspektiv tilgang til personlig og psykodynamisk psykologi).

Emner kan nævnes: - Generel Psykologi - Udviklingspsykologi - Social og Kommunikation Psykologi - Personlighed og differentieret Psykologi / diagnose - Klinisk Psykologi og Psykoterapi - Psykologi af barndommen og ung alder - Sundhed Psykologi og Kliniktag - neurovidenskab og biologisk psykologi - organisationspsykologi - Metode og statistik - Undersøgelse grundlæggende

Mulige besættelse felter

  • Psykosociale og medicinske faciliteter (fx hospitaler) - Coaching og Consulting - business (rådgivning, reklame, menneskelige ressourcer, markedsføring, etc.) - tværfaglige områder (kriminalitet, trafik, sport, sundhed psykologi osv) - Medier og Kommunikation - Uddannelse ( skoler, tidlige barndom uddannelse, etc.) - interkulturalisme - Internationale organisationer (GTZ, ngo'er, udvikling etc.) - University (undervisning og forskning) - privat praksis (efter afslutning af den sekundære kandidatuddannelsen)

Adgangskrav

Personlighed, motivation og praktiske erfaringer er med os mere end gymnasiet kvaliteter.

Under mottoet "personlighed i stedet NC!" udvælgelsen af ​​de studerende ved personlige kriterier. Motivation, praktisk erfaring og personlighed derved afgøre, om en kandidat kan begynde at studere psykologi, og ikke den gennemsnitlige karaktergennemsnit. Vi tror ikke på en situation med gode high school karakterer og en senere empatisk aktivitet som psykolog. Selvfølgelig kan du være en god psykolog med et karaktergennemsnit på 1,0! Man skal i tillæg til meget gode karakterer, men også andre styrker og færdigheder. Og som vi tillægger stor betydning i vores personlige valg.

Den medicinske universitet i Brandenburg udfører en to-trins udvælgelsesprocessen. Efter at have gennemgået ansøgningsmaterialet invitationen til en personlig samtale finder sted. Opgaven for udvælgelseskomitéen består i at undersøge den enkelte lyst og motivation og færdigheder en selvhjulpne og selvstyret undersøgelse med kandidaterne. maksimalt 42 elever accepteres året.

University optagelse

Som formel universitetsuddannelse indgang kvalifikation, du har brug den generelle universitet eller delstaten Brandenburg anerkendt som ligestillet ydelse. Information, hvorefter ydelserne anerkendt som ligestillet, kan fås fra Central Zeugnisanerkennungsstelle administrative vilkår, Tin Street 1, 03046 Cottbus, Telefon: 0355 4866 til 518 eller-418:e Bemærk, at behandlingstiden kan tage omkring 6 uger.

Program taught in:
Tysk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
24,660 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date