Bage- og drikkevarestyring
DaYeh University
Nøgleinformation
Campus placering
Taipei, Taiwan
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
Siden 2012 har bage- og drikkevareindustrien over NT $ 100.000.000.000 værdi i Taiwan. Tidligere blev bagetalenter altid dyrket ved traditionelle måder, der blev overleveret fra mester til lærling. Selvom dette understreger mesterens udførelse, mangler denne type læring moderne ledelseskoncepter, herunder omkostningskontrol, ernæringsforståelse og sundhedssikkerhed, og er derfor ude af stand til at dyrke talentfulde fagfolk fra vestlig bagning, der har både et internationalt og moderne syn.
Dette er grunden til, at dette program blev oprettet. Programmet er opdelt i to moduler: Det første refererer til det praktiske modul til bagning og drikkevarer, som hjælper eleverne med at få en teoretisk forståelse af teorien, såsom brød, snacks og kagepraksis og håndteringsevne. Det andet modul tager sigte på modulet bagning og drikkevarehåndtering og marketing med fokus på at lære evnen og faglig viden om fødevarehygiejne og sikkerhed, menneskelige ressourcer, planlægning, ledelse og kreativ markedsføring.