Read the Official Description

BBA i Global Hospitality Management

Vælg fra vores campus i Schweiz, Spanien og USA, og studere i udlandet gennem vores globale netværk. Fra september 2018.

Den 3,5-årige bachelorgrad i Global Hospitality Management er unik. Det hjælper dig med at deltage i gæstfrihedens verden som ledere og ledere med et globalt perspektiv og en innovativ tilgang til forretning.

3 KAMPUSER, 3 PROGRAMMER

Les Roches BBA i Global Hospitality Management tilbydes på tre campusser: Schweiz, Spanien og USA. Hver campus tilbyder en unik lærerig oplevelse med fordelene ved en schweizisk stil, førsteklasses uddannelse i gæstfrihed.

SPECIALISERINGER TIL BBA I GLOBAL HOSPITALITY MANAGEMENT

Tilføj din konkurrencemæssige fordel med din faglige profil med en specialisering. Hver campus har en række kurser, der giver dig mulighed for at opbygge specialkundskaber i et emne, der matcher dine karrieremuligheder. Fra iværksætteri til arrangementshåndtering og marketing finder du det program, der passer til dig.

INTERNSHIPS FOR BBA I GLOBAL HOSPITALITY MANAGEMENT

Som en del af dit BBA-program vil du blive nedsænket i virkelige forretningsmiljøer næsten overalt i verden. To faglige praktikophold er indbygget i din læseplan, der finder sted i Semester 2 og 5.

Professionelle praktikophold giver dig mulighed for at udøve de færdigheder og viden, du erhverver fra din uddannelse. De giver også værdifuld erfaring til at udvide dine branchenetværk, forbedre dit CV og øge din tillid til at fungere som leder på arbejdspladsen.

LÆREMÅL

Erfaring i virkeligheden er en uvurderlig del af din uddannelse på Les Roches. Uanset om du gennemfører din hotel management grad i Schweiz, Spanien eller USA, vil du udvikle vigtige færdigheder og kompetencer gennem erfaringsmæssig læring.

Karriere Support

Les Roches kandidater fortsætter med at starte spændende og tilfredsstillende karriere over hele kloden. Dette er ikke kun på grund af de fremragende CV'er og erhvervserfaring, de har, men også på grund af dedikeret bistand fra rådgivere på Careers Development and Industry Placement team.

Karriereholdet vil hjælpe dig med at overføre problemfrit fra gæstfrihed bachelorgrad til gæstfrihed karriere. Vores rådgivere organiserer for top-tier gæstfrihed mærker til at rekruttere på campus, og de yder støtte - alt fra genoptage oprettelsen til mentoring gennem interview processen og karriere visualisering.

Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date